Moćna molitva: Sveti padre Pio

Oče nebeski, zahvaljujem ti što me voliš. Zahvaljujem ti što si poslao svoga Sina, Gospodina našeg Isusa Krista, na svijet da me spasi i oslobodi. Vjerujem u tvoju moć i blagost koja me održava i obnavlja...

Sveti padre Pio: Omiljeni ispovijednik koji je bio obilježen Kristovim ranama

Oče nebeski, zahvaljujem ti što me voliš. Zahvaljujem ti što si poslao svoga Sina, Gospodina našeg Isusa Krista, na svijet da me spasi i oslobodi. Vjerujem u tvoju moć i blagost koja me održava i obnavlja. Ljubeći Oče, dodirni me sada svojim iscjeliteljskim rukama, jer vjerujem da je volja tvoja da budem dobro u umu, tijelu, duši i duhu.
Pokrij me najdragocjenijom krvlju svoga Sina, Gospode našega Isusa Krista od vrha glave do đonova mojih stopala. Baci sve što ne bi trebalo biti u meni. Iskorijenite bilo kakve nezdrave i nenormalne stanice. Otvorite bilo koje blokirane arterije ili vene i obnovite i obnovite i dopunite oštećena područja.

Uklonite sve upale i očistite svaku infekciju snagom Isusove dragocjene krvi. Neka vatra tvoje iscjeliteljske ljubavi prođe kroz moje cijelo tijelo kako bi ozdravila i napravila nova bolesna područja tako da će moje tijelo funkcionirati onako kako si ga ti stvorio da funkcionira. Dodirnite i moj um i moju emociju, čak i najdublje stanke mog srca.
Zasitite cijelo moje biće svojom prisutnošću, ljubavlju, radošću, i mirom i približite me svakim trenutkom mog života. I Oče, ispuni me svojim Duhom Svetim i osnaži me da radim svoja djela da moj život donese slavu i čast u tvoje sveto ime. Molim ovo u ime Gospoda Isusa Krista. Amen.

L.K.