MODRIĆ NAKON POTPISA NOVOG UGOVORA OTKRIO TAJNU DUGOVJEČNOSTI: ‘TO JE RAZLOG ZAŠTO SAM NA OVOJ RAZINI‘

Luka Modrić danas je potpisao i službeno produljenje ugovora s Real Madridom...

“Kraljevski klub” potvrdio je kako je 35-godišnji kapetan Vatrenih stavio potpis na novi jednogodišnji ugovor do 39. lipnja 2022. godine…

Modriću, najstarijem igraču Reala, postojeći ugovor je istjecao za mjesec dana.

“Real Madrid i Luka Modrić dogovorili su produženje igračevog ugovora koji će ga vezati do 30. lipnja 2022. godine”, navedeno je u priopćenju španjolskog doprvaka, u kojem nije naveo druge informacije.

Modrić je na poziciji veznog igrača odigrao 391 utakmicu i zabio 28 golova od kada je došao u Real Madrid u kolovozu 2012. iz londonskog Tottenhama. U bijelom dresu “kraljevskog kluba” osvojio je 17 trofeja, od čega četiri Lige prvaka.

“To mi puno znači i ispunjava me s ponosom. Puno mi znači jer ću ovdje biti punih deset godina. Nisam to očekivao jer sam i klub stigao kao 27-godišnjak, a ovdje su zahtjevi jako veliki i morate biti na visokoj razini da biste ovdje nastavili. Nema ničega boljeg nego biti igrač Reala, nema boljeg osjećaja od igranja na Bernabeuu. Svi ovdje žele doći, a ja ću ovdje biti deset godina”, rekao je Modrić, koji je za potpisi novog ugovora pristao na smanjenje plaće od 10%.

Prisjetio se posebnih trenutaka u dresu Reala.

“Bilo je puno takvih trenutaka, poput osvajanja La Decime 2016/17, a 2018. godina bila mi je spektakularna i na osobnoj razini. A osvajanje čak četiri Lige prvaka, iskreno, to nisam očekivao…”, rekao je Modrić.

Otkrio je hrvatski veznjak i svoj recept za uspjeh.

“Fokusiram se na ono što radim, na oporavak, prehranu i odmor. To je razlog zašto sam na ovoj razini iz godine u godinu. Ovaj klub vas tjera da budete najbolji. Nastavit ću biti takav sve dok mogu”, zaključio je kapetan Vatrenih.

ŠPANJOLSKA 1. LIGA

 

D.J.