Na Cro Copovoj Facebook stranici osvanuo logo Bellatora: Sprema li se revanš ”borbe desetljeća”?

Na službenoj Facebook stranici Cro Copa osvanuo je MMA organizacije Bellator. Bellator je poznat po potpisivanju MMA legendi, pa se tako na njihovom rosteru trenutno nalazi i legendarni prvak Pridea, Fedor Emelianenko s kojim je hrvatski borac 2005. u Japanu odradio ''borbu desetljeća''...

screenshot

Na službenoj Facebook stranici Mirka Filipovića pojavio se detalj koji bi mogao značiti da se sprema jedan veliki borilački revanš.

Na službenoj Facebook stranici Cro Copa osvanuo je MMA organizacije Bellator. Bellator je poznat po potpisivanju MMA legendi, pa se tako na njihovom rosteru trenutno nalazi i legendarni prvak Pridea, Fedor Emelianenko s kojim je hrvatski borac 2005. u Japanu odradio ”borbu desetljeća”.

Znači li ovo da će Cro Cop u budućnosti debitirati za američku promociju i potencijalno se revanširati s Fedorom zasada nije poznato, prenosi Fightsite.

Filipović je u 43. godini još uvijek aktivan i uživa u nizu od osam pobjeda. Koncem 2016. osvojio je Grand Prix u japanskom Rizinu, a u posljednjem nastupu prošle godine u istoj je promociji nokautirao Tsuyoshija Kohsaku.

Fedor je u ovom trenutku sudionik Bellatorovog Grand Prix turnira u sklopu kojeg će idućeg mjeseca odraditi meč protiv bivšeg UFC prvaka Franka Mira