Na pješačkom prijelazu čelnika Jadranskog sindikata srušio automobil… Boris Cerovac je jedan od glavnih organizatora štrajka u Uljaniku

Boris Cerovac je čelnik Jadranskog sindikata i jedan od glavnih organizatora štrajka u Uljaniku...

Boris Cerovac je jedan od glavnih organizatora štrajka u Uljaniku

Na pulskom Bulevaru u prometnoj nesreći danas oko 13 sati stradao je čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac. Nalazi se u pulskoj bolnici, pri svjesti je i komunicira sa osobljem.

Nesreća u kojoj je nastradao čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac, zbila se u Arsenalovoj ulici, točno kod mosta ispod kojeg je pješački prijelaz, a u neposrednoj blizini jedan je od izlaza iz Uljanika, prenosi 24sata.hr.

 

Ono što je za sada poznato je da je na Cerovca na pješačkom prijelazu naletio stariji gospodin i da u ovoj nesreći, po za sada poznatim informacijama, nije bilo namjere i da se radi o nesmotrenosti starijeg vozača, donosi regionalexpress.

Cerovac se nalazi u pulskoj Općoj bolnici, pri svijesti je i komunicira s osobljem.

Boris Cerovac je čelnik Jadranskog sindikata i jedan od glavnih organizatora štrajka u Uljaniku,. Kad se saznalo da je stradao ispred brodogradilišta počela su kalkulacije o razlozima nesreće. No nakon što je javnost saznala da je vozač starije životne dobi i da je bio vidno uznemiren, prestale su kalkulacije o mogućem namjernom ozljeđivanju.

T.H.

Comments are closed.