Na Pujankama dovršen veličanstveni mural povodom 22. obljetnice Oluje (FOTO)

"Žrtva koju su naši branitelji podnijeli u Domovinskom ratu je pregolema, na ovaj način želimo pokazati da ih nikada nećemo zaboraviti i da smo im vječno zahvalni na Domovini koju su krvlju izborili", rekao je predsjednik GK Pujanke Petar Grudić.

Mural Oluja 95
Mural Oluja 95

“Žrtva koju su naši branitelji podnijeli u Domovinskom ratu je pregolema, na ovaj način želimo pokazati da ih nikada nećemo zaboraviti i da smo im vječno zahvalni na Domovini koju su krvlju izborili”, rekao je predsjednik GK Pujanke Petar Grudić.

Napominju kako ovo nije prvi mural u njihovom kvartu, a sigurno ni zadnji, piše Dalmatinski portal.

“Mislili su da nas neće biti, da će nas pokoriti. Al kolovoza devedesetpete naše snage prema Kninu lete”.

Mural Oluja 95
Mural Oluja 95

“Tamo gdje ljudi nedjeljom na misu uvijek odlaze, tamo se crven, bijel i plav vije, tamo se pjesme pjevaju ko prije, na domovini mojoj, gdje moji stari snivaju”…1995. OLUJA, piše na muralu.

Mural Oluja
Mural Oluja

Povodom 22. obljetnice ‘Oluje’ danas je na Pujankama u organizaciji Torcide Pujanke i Gradskog kotara Pujanke dovršen mural. Petar Gudić, predsjednik GK Pujanke, se od srca zahvalio svima koji su sudjelovali u njegovoj izradi, te napomenuo da ovo nije prvi mural ovakvog tipa u njihovom kvartu, a zasigurno ni posljednji.

– Žrtva koju su naši branitelji podnijeli u Domovinskom ratu je pregolema, na ovaj način želimo pokazati da ih nikada nećemo zaboraviti i da smo im vječno zahvalni na domovini koju su krvlju izborili – kazao je Gudić.

G.S.