Na Šolti uspješno okončana dvodnevna potraga za nestalim braniteljem Ivanom Vuletićem!

Nakon nevremena koje zahvaća Dalmaciju s noći ponedjeljka na utorak i otežava akciju, u prijepodnevnim satima, nešto iza 9.30, pronađen je Ivan Vuletić...

Obitelj Vuletić prijavljuje nestanak u popodnevnim satima 30.kolovoza i od tada u potragu se uključuje HGSS, pripadnici IX. bojne HOS-a, DVD Šolta, policija i sumještani, na terenu, a iz zraka helikopter HRZ…

Ivan Vuletić

Nakon nevremena koje zahvaća Dalmaciju s noći ponedjeljka na utorak i otežava akciju, u prijepodnevnim satima, nešto iza 9.30, pronađen je Ivan Vuletić.

Svoga ratnog zapovjednika neumorno su tražili njegovi suborci ne gubeći nadu u sretan završetak, što se i ostvarilo, hvala Bogu. Zahvala na požrtvovnosti svima uključenima u ovu potragu, uz nadu da će ovakvih slučajeva biti sto manje i da će hrvatska država voditi više računa o ljudima koji su sve nas zadužili.

Na terenu je od ranih jutarnjih sati za njim tragalo 30 članova HGSS-ove stanice Split, 13 pripadnika DVD Šolta, 20 mještana i jedan djelatnik policije. U potrazi su se koristili potražni psi, dvije bespilotne letjelice i helikopter.

Nađen je ispod gustog grmlja, bez vidljivih ozljeda, ali vidno iscrpljen. Prevezen je helikopterom u KBC Split

Danja Lakić Budimir /Braniteljski portal