Najavom prosvjeda u Vukovaru iz boca izletjeli duhovi tame koji 27 godina haraju Hrvatskom

Ilustracija

Povezanost politika, UDB-e, KOS-a i kriminalaca koji su Hrvatsku isisavali svih ovih 27 godina polako dobiva svoj rasplet…

Naime, ovih je dana u javnost izišao gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji je svojim pozivom na prosvjed u grad stradanja,tuge i jada pozvao narod na prosvjed, da se napokon nakon 27 godina krene u akciju čišćenja srpskih ratnih zločinaca te da se isti procesuiraju za sve ratne zločine počinjene u Vukovaru i u cijeloj napadnutoj Hrvatskoj.

Njegov poziv odjeknuo je kao ogromne bombe tzv krmače od 500 kg ,koje su bacane na nevino civilno stanovništvo iz srpskih i jugoagresorskih oruđa po hrvatskim gradovima, posebice po Slavonskom Brodu i Slavoniji od kojih su ginula djeca, nejač, civili i svi koji su se zatekli u blizini, i na kraju za te i likvidatorske zločine nad Hrvatima nitko nije odgovarao.

O Vukovaru se više i nema što napisati već samo konstatirati, da su u tom do temelja porušenom gradu od srpskih i agresorskih JNA granata ginuli svi, od civila, ranjenika, hrvatskih branitelja. Bombardirane su bolnice i stacionari dok su sve to promatrali , upravo oni koji su donijeli rezoluciju 713 o uvođenju embarga na uvoz naoružanja za bivšu jugoslaviju te samim tim ciljano uz pripomoć Budimira Lončara i njemu sličnih, nanijeli Hrvatskoj užasavajuću štetu i pravo na obranu nevino napadnutog hrvatskog naroda od dobro naoružane i razularene jugokomunističke JNA i Srbije.

-(VIDEO) VIJEĆE SIGURNOSTI UN-a UZ POTPORU BUDIMIRA LONČARA UVELO EMBARGO NA NAORUŽANJE!…

Bio je to pakleni plan Srbije,KOS-a, UDB-e, EU i UN da se Hrvatska pokori u nekoliko tjedana te da se istoj kao jednom od najstarijih naroda u Europi agresijom i okupacijom oduzmu sva prava na samostalnost.

Hrvatski narod je tada odlučno, predvođen prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom, odlučio o svojoj samostalnosti i o tom da će se oduprijeti nadmoćnom neprijatelju i agresoru. I krenulo je…

Srpska je agresija bila toliko žestoka u prvim naletima da se ginulo na sve strane, a srpski i domaći četnici su zajedno sa dragovoljcima iz Srbije uz veliku pomoć tzv JNA, koji su već prije dobili naoružanje koje je oduzeto Hrvatima od TO , a mnogo ga je stiglo iz vojarni i Srbije, haračili i ubijali, likvidirali, klali, silovali vršeći svoje krvave pirove diljem okupiranih dijelova Hrvatske, naspram hrvatskih branitelja koji su se u samom početku srpske agresije samoorganizirali i bili skoro goloruki i jako slabo naoružani.

Vremenom su i hrvatski branitelji , MUP, ZNG i ostale formacije hrvatskih postrojbi koje su se u hodu formirale, postajali velika prijetnja kukavičkim agresorima iz Srbije kojima su hrabri hrvatski branitelji zarobljenim naoružanjem, pružali sve jači i žešći otpor, nanoseći im velike gubitke u ljudstvu i tehnici, posebice u Vukovaru. Sve su to samo promatrali gore navedemi.

Vukovar je tada u taktičkom smislu srpske agresije zauzimao vrlo važan strateški pravac koji je trebalo probiti, ali Srbima uz sve željezo kojim su raspolagali to nije uspijevalo, jer su naišli na istinske ratnike i domoljube koji su branili svoj narod, državu i dom te se pokazali jako tvrdim orahom pred navalom svega i svačeg, svih vrsta naoružanja s kojim je raspolagala tadašnja jugokomunistička i agresorska JNA. Srbima su nanesene ogromne štete u vidu naoružanja i ljudstvu koje je samo pokazalo da nije potrebno samo imati jako naoružanje već hrabrost i odlučnost, što Srbe nije krasilo, ali je i te kako krasilo hrvatske ratnike, što se u konačnici i pokazalo. VRA Oluja je rekla svoje!

Padom Vukovara započela je golgota tamošnjih branitelja, ranjenika, civila, žena, djece, staraca koje su JNA i četnici doslovce likvidirali i masakrirali, uostalom kao i na drugim bojišnicama diljem Hrvatske na kojima su se vodili žestoki okršaji protiv srpskog agresora, što se pošto poto čak i u školskim udžbenicima želi zatajiti uz veliku pripomoć EU i hrvatskih poslušnika Divjak, Plenković i mnogih drugih, koji povijest iz obrambenog Domovinskog rata sustavno prešućuju, ne bi li se time dodvorili svojim nalogodavcima koji su onomad 1991 ratne godine iz udobnih fotelja, samo promatrali tešku pogibelj hrvatskog naroda, i od krvavog obrambenog Domovinskog rata napravili “nekakav tamo sukob”. Upravo tom i takvom perfidnom prešućivanju svjedočimo danas u manipulacijama koje Divjak plasira u javnost uz odobrenje svog šefa nadzora za kurikul Plenkovića, i prešutno odobrenje i same predsjednice i HAZU.

Sve ovo Vukovarci više ne mogu gledati i pada odluka da se krene s prosvjedima, koji se zasigurno neće održati samo u Vukovaru već i u još nekoliko drugih hrvatskih gradova koji bilježe jednaku pogibelj i neodgovaranje srpskih agresora za počinjene ratne zločine.

Kulminacija oko, za sad, prosvjeda u Vukovaru polako doseže vrhunac…

Bivši obavještajni milje, udbašija, kosovci, ratni profiteri su se sad ujedinili, a sve u cilju da se otupi oštrica volje i želje Hrvatica i Hrvata i drugih, koji su u srpskoj agresiji izgubili svoje najmilije, koje i dan danas traže. Političari kojima prosvjed ovakve vrste nikako ne odgovara daju sve od sebe i uprežu sve raspoložive snage koje, kao duhove tame vade iz boca i šalju ih po terenima kao i po svim medijima s kojima oligarhijski vladaju, da ne biraju sredstva u zaustavljanju ovog već najavljenog prosvjeda.

Pokušavaju sve, ali im to neće dozvoliti hrvatski narod koji je kao i devedesetih osjetio da tim i takvim oligarsima jednom treba doći kraj. A sve to na demokratski dozvoljen način.

Dosta je bilo više sprege politike i hrvatskog (po svim svjetskim izvješćima) visokokorumpiranog sudstva u čijim redovima ima i onih koji su se dragovoljno prijavljivali za agresiju na RH. Dosta je više prikrivanja svih onih koji su se obogatili na humanitarnim pomoćima koje su stizale za ratnike na čukama i raznim prvim crtama bojišnica diljem napadnute Hrvatske. Dosta je više zabavljanja hrvatske javnosti s najdugovječnijim otezanjima sudskih procesa na svijetu, za one za koje se odavno zna da su krivi. To hrvatski narod više ne puši.

Napokon, došlo je vrijeme (koje je već odavno prošlo!?) za vađenje svih optužnica i dosjea svih agresorskih ratnih zločinaca kojih su pune ladice onih koji po članku 6 mogu raditi do svoje 70-te godine po sudovima, sve dok njihovi unuci ne pozavršavaju studija prava i ostalo, kako bi ih naslijedili i taj rotor se nikad ne može zaustaviti. To jedino hrvatski narod, svim demokratskim raspoloživim sredstvima i metodama MOŽE.

Početak demokratskog udara na te “Niš koristi” hrvatske institucije je u Vukovaru, za koji su prosvjed sve gore pobrojane strukture sivih “eminencija”upregnule svoje snage, ne bi li skrenuli pozornost da je to ispolitizirani prosvjed na koje bi po njima i njihovim manipulacijama profitirale neke tzv desne strančice, a sve u cilju da se skrene bit prosvjeda sa same TEME prosvjeda koji ih izjeda.

TEMA samog prosvjeda je upravo ono što je bit, a sve ostalo je manipulacija.

E, pa svi vi koji ste protiv ovog prosvjeda ste jako dobro pročitani, a prosvjed će se održati, htjeli vi to ili ne, ali ne zaboravite, i vi ste pozvani, jer vi najviše znadete o svim tim zločincima s kojima neki od vas i danas piju kavice koje se plaćaju novcem zarađenim na krvi onih koje tražimo i kojima se poklanjamo na njihovim obljetnicama. Sve ovo smo im dužni, jer oni su TEMELJ hrvatske države i državnosti.

M.M.Viribus unitis


Vezane vijesti;

IVAN PENAVA EKSKLUZIVNO “Dosta je bilo širenja laži i spletkarenja na imenu i žrtvi Vukovara!”

-(VIDEO) VIJEĆE SIGURNOSTI UN-a UZ POTPORU BUDIMIRA LONČARA UVELO EMBARGO NA NAORUŽANJE!…

 

 

 

Comments are closed.