Najbolji danski igrač izjavom o Modriću i Hrvatskoj dodatno će ‘raspaliti’ vatrene…

- Na meni je stvarno veliki pritisak, no navikao sam na to. Nadam se da ću protiv Hrvatske zabiti - kaže Eriksen...

Želje su jedno , ali je stvarnost i eventualno ostvarenje želje da nam zabije gol, sasvim nešto drugo.Utakmica u Nižnji Novgorodu igra se u nedjelju od 20 sati.

Hrvatsku u nedjelju u Nižnji Novgorodu čeka osmina finala Svjetskog prvenstva i Danska…

Kao najveća opasnost vatrenima nameće se ofenzivac Tottenhama Christian Eriksen. – Nisam ništa lošiji od Modrića, Luka je osvojio nevjerojatan broj priznanja. Naravno, veliku je pomoć imao u suigračima u Realu, ali igra stvarno na visokoj razini – rekao je Eriksen pa dodao:

– Na meni je stvarno veliki pritisak, no navikao sam na to. Nadam se da ću zabiti Hrvatskoj – izrazio je svoju želju ovaj Danac. Utakmica u Nižnji Novgorodu igra se u nedjelju od 20 sati.

– On je tip igrača protiv kojeg vam je užitak igrati. No, u reprezentaciji igra ofenzivnije nego u klubu. Eriksen je u tri nastupa na Svjetskom prvenstvu jednom zabio i jednom asistirao. – Pomogao sam momčadi da izbori osminu finala, no nisam zabio protiv Francuske, pa imam pritisak da to napravim u sljedećoj utakmici, rekao je. No, ostaje za vidjeti što će ovaj Danac uspjeti uraditi protiv favorita , Hrvatske nogometne reprezentacije. Želje su jedno , ali je stvarnost i eventualno ostvarenje želje da nam zabije gol, sasvim nešto drugo.Utakmica u Nižnji Novgorodu igra se u nedjelju od 20 sati.

D.J.

Comments are closed.