Najveća svjetska glazbena zvijezda Justin Bieber izazvao Toma Cruisea na UFC borbu, McGregor spreman istu organizirati

Bieberovi profili na društvenim mrežama inače su među najpraćenijima na svijetu, čak 106 milijuna...

foto-twitter

Justin Bieber jedna je od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Osim po svojoj karijeri, isti je poznat i po vrlo često bizarnim objavama na društvenim mrežama. Među takve svakako ulazi i današnja u kojoj je na MMA borbu prozvao Toma Cruisea…

“Želio bih izazvati Toma Cruisea na borbu u Octagonu. Tom, ako odbiješ ovu borbu, bit će mi to znak da te strah i ne znam kako ćeš moći živjeti s tim. Tko je spreman organizirati ovu borbu?”, napisao je danas Justin Bieber na Twitteru, a u objavi je označio predsjednika UFC-a, Danu Whitea. Takva objava vrlo brzo se proširila medijima koji prate privatne živote slavnih osoba, ali i nekim borilačkim portalima i forumima,donosi fightsite…

25-godišnji kanadski glazbenik više je puta naglašavao kako je ljubitelj borilačkih sportova, a jedno vrijeme bio je pratnja Floydu Mayweatheru Jr. na njegovim mečevima te ga je Floyd u slobodno vrijeme trenirao. Ipak, već neko vrijeme nije viđen u sličnim akcijama pa se sve činilo kao hir. No, možda je Bieber ponovno u dvorani. A zašto je odabrao zvijezdu “Nemoguće Misije” i “Jacka Reachera”, to ćemo možda tek saznati.

Conor McGregor spreman organizirati borbu

No, priča se brzo zavrtjela, budući da se Conor McGregor javio spreman organizirati borbu. Uz podjelu Bieberovog statusa, on je napisao: “Ukoliko je Tom Cruise dovoljno velik muškarac da prihvati ovaj izazov, McGregor Sports and Entertainment će organizirati borbu. Može li se Cruise boriti kao u svojim filmovima? Ostanite uz nas i saznajte.”

Bieberovi profili na društvenim mrežama inače su među najpraćenijima na svijetu. Na Instagramu se nalazi na 11. mjestu od svih poznatih osoba, dok je na Twitteru podijelio drugo mjesto s Barackom Obamom, odmah iza Katy Perry. Čak 106 milijuna ljudi zainteresirano je za Bieberove misli prenesene na ekran. I upravo s tolikim brojem podijelio je svoju želju za MMA borbom.

D.J.