NAKON ČUDESNE POBJEDE HRVATSKE STIGLA JOŠ JEDNA SJAJNA VIJEST Crnogorci neobičnim dresovima isprovocirali Srbe, pobijedili ih i pomogli Kaubojima!

HRVATSKA PRENOSI DVA BODA...

Crna Gora u zelenim dresovim

Crna Gora je svlada Srbiju i Hrvatska nakon dva kola zna da će u Beč kao broj 1 u skupini sa dva boda kapitala. To je najbolja vijest nakon drugog susreta naše skupine u subotu…Da crnogorci nisu zalutali na EP pokazala je odlična igra kojom su razvalili loše srbe…

Crna Gora u zelenim dresovim

Crna Gora u zelenim dresovima, “neobično”. No, možda i s razlogom zbog aktualne situacije, a u svezi povijesti kada su  Ustavom rekli ne ujedinjenu sa Srbijom. Srpski su mediji ovakav potez odmah označili kao provokaciju.

Ipak, Crna Gora je igrala slabo, Srbija dosta slabije, pa je razlika na prvom poluvremenu bila jedan gol u korist Crne Gore. Srbija je otvorila nastavka sa +3, No predvođeni novim igračem Zagreba Milošem Božovićem kojeg nije zbog ozljede bilo protiv Hrvatske, Crna Gora se vraća, dolazi do +2 i kreće neizvjesna završnica.

Marsenić na -1 fula zicer, Radović zabija za +2 minutu i pol do kraja i to je prelomilo utakmicu za prvu pobjedu Crne Gore u povijesti Eura. Veliko je slavlje Crnogoraca bilo, jer u aktualnom trenutku ova je pobjeda puno više od obične. Crna Gora će sada imati priliku boriti se i za prolaz u skupini u utakmici protiv Bjelorusije u ponedjeljak.

Istodobno, u skupini C u Trondheimu aktualni europski prvaci Španjolci slavili su protiv Njemačke s uverljivih 33-26. Španjolci su vodili tijekom cijelog dvoboja i došli su do pobjede nad najvećim suparnikom u skupini, te ubilježili dva važna boda za drugu fazu u Beču. U skupini II faze u Beču će igrati i Hrvatska. Kod Španjolaca je prednjačio Alex Dušebajev sa 7 golova, a kod Njemačke Hendrik Pekeler (5)

Rezultati by SofaScore
D.J.