NAKON JUČERAŠNJE POBJEDE NA ČOJI Debitant Alen Poljak slavodobitnik je 302 sinjske Alke!

Slavodobitnika Sinjske Alke Viteško alkarsko društvo nagradilo je slavodobitničkim plamencem hrvatske trobojnice, zlatnom plaketom Alke i novčanim iznosom od 40 tisuća kuna, dok ga je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nagradila zlatnim prstenom s hrvatskim grbom i sabljom...

SLAVODOBITNIK 302 SINJSKE ALKE ALEN POLJAK
SLAVODOBITNIK 302 SINJSKE ALKE ALEN POLJAK

Nakon slavlja na jučerašnjoj Čoji, debitant Alen Poljak slavio je pred više od 10 tisuća gledatelja i na 302. Alki.

Novi briljantan nastup debitant Poljak je okrunio s dva pogotka u dva te u trećoj trci i sridom, jednom od tek tri ukupno pogođene gledajući današnji ukupan učinak svih alkara…

Prva trka pretekla je bez pogotka u sridu, ali zato su alkari čak osam puta gađali u dva, sedam puta u jedan uz tek dva pogotka u ništa, što je u ukupnom zbroju donijelo 23 punta. Bez sride prošla je i druga trka, s tom razlikom što je ukupan broj punata bio još i manji, tek njih 17. Jedini koji nije ostvario ni teoretsku šansu za pobjedu bio je debitant Frano Talaja, zbog čega je prerano okončao svoj nastup.

Uoči treće trke tri su alkara imala po četiri punta (Ante Zorica, Jure Domazet Lošo, Alen Poljak), a na prvu pogođenu sridu čekali smo do nastupa Kristijana Bikića.

Jednako uspješno je iza njega gađao i Denis Gugić, što im je donijelo vodstvo s po šest punata. Priliku da ih prestigne prvi je imao Ante Zorica, pogodio je u jedan, nakon njega Jure Domazet Lošo je promašio, ali zato je sjajan bio debitant Alen Poljak koji je sridom postao slavodobitnikom i tako otplovio u alkarsku besmrtnost.

Predsjednica sa svim sinjskim alkarima i VAD-om

Slavodobitnika Sinjske Alke Viteško alkarsko društvo nagradilo je slavodobitničkim plamencem hrvatske trobojnice, zlatnom plaketom Alke i novčanim iznosom od 40 tisuća kuna, dok ga je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nagradila zlatnim prstenom s hrvatskim grbom i sabljom. Njegova momka Josipa Vučića Viteško alkarsko društvo nagradilo je zlatnom plaketom alke, dok je od Predsjednice na dar dobio srebrni prsten s hrvatskim grbom i jatagan.

G.S.