NAŠE NVO GLUME HUMANITARCE, ALI KAO I EUROPA – PREKO TUĐIH LEĐA

Po njima bi Hrvatska morala zadržati sve ilegalne migrante, neovisno o tomu kako su prešli granicu! Bi li oni tako postupili u svojim državama!? I zašto ih ne primaju kad im je toliko stalo do njih?...

Čim Dunja Mijatović (povjerenica VE za ljudska prava) u svoju kuću ili stan primi jednu migrantsku obitelj, ja ću dvije, čim ona uplati 100 eura u fond za njihovo zbrinjavanje, ja ću dvostruko. Isto vrijedi i za sve druge “humanitarce” tipa Sandre Benčić, Gordana Bosanca, Anke Mrak-Taritaš, Vesne Pusić, budala iz stranke “Pametno” itd., itd.

Dosta je tog “humanizma” preko tuđih leđa! Dosta te farizejštine i bezobrazluka! Po njima bi Hrvatska morala širom otvoriti granice i dopustiti da po njoj vršlja tko god hoće!? Pa zašto to ne dopuste u svojim zemljama njihovi nalogodavci u čije ime i za čiji račun rade!?

Iz VE svako malo stiže poneka packa Hrvatskoj. Mehanizam je vrlo jednostavan. Naše NVO (koje izdašno financiramo svi skupa) tužakaju vlastitu zemlju za “nehuman odnos prema migrantima”, za njihovo “kolektivno protjerivanje”, a potom sve to stiže na stol gospođe Dunje i slijedi prozivanje Hrvatske.

A tko nas to proziva? Upravo oni koji grebu i rukama i nogama da migranti završe što dalje od njihovih granica!

Zato im smeta Orban i bilo tko drugi tko ne pristaje na ulogu poltrona i pruža otpor toj politici s figom u džepu.

Po njima bi Hrvatska morala zadržati sve ilegalne migrante, neovisno o tomu kako su prešli granicu! Bi li oni tako postupili u svojim državama!? I zašto ih ne primaju kad im je toliko stalo do njih?

Tim “humanitarcima” iz zapadne Europe treba jasno poručiti kako imamo izuzetan senzibilitet za njihove humanitarne osjećaje i porive, pa kad je već tako, neka uspostave zračni most s izbjegličkim centrima u Turskoj i Grčkoj i prevezu izravno u svoje zemlje onoliko migranata koliko im drago. Tako će im uštedjeti pješačenje i spriječiti da ih mi, Srbi, Bugari, Makedonci, Grci i ostali i dalje “maltretiramo” kao do sada.

Ja nisam za to da okrenemo leđa ljudima koji su u nevolji i ne bih zatvorio granice, ali primao bih samo i isključivo kršćane koji su desetljećima najugroženija vjerska skupina na svijetu. Ni jednog jedinog muslimana ne bih pustio. Široko im polje – imaju svoju braću po vjeri u Iranu, Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, Omanu, Butanu i drugim islamskim zemljama i njima su po svemu (mentalitetu, radnim navikama, kulturi življenja itd.) bliži.

Dakako da gospodu iz NVO ne zanima što će s ovom zemljom biti i hoće li za koju godinu (ne daj Bože) postati teroristička baza, ali nas kojima je do nje stalo, itekako brinu te stvari.

Neki dan slušam jednog analitičara kako je na 90% područja Sirije mir, pa se čovjek čudi zašto ljudi otuda “bježe”. I ne želi javno izreći istinu koju jako dobro znaju u Mađarskoj i Poljskoj. I ne samo tamo. Mnogi je znaju i kod nas u Hrvatskoj, ali nisu na vlasti niti drže medije u rukama. (Vidi: https://kamenjar.com/diab-od-cega-bjeze-sirijci-kada-je-90-teritorija-u-miru/)

Nije li sasvim logično pitanje, ako već moraju odlaziti iz svojih zemalja, zašto migranti (koji su u najvećem postotku muslimani) ne idu u islamske zemlje koje su im bliže i ekonomski mnogo moćnije nego većina država južne i srednje Europe?

Jasno je kao dan kako je u pitanju dugoročna strategija SAD-a, jer samo oni mogu natjerati Europu na bespogovornu poslušnost, tu Europu koja je odavno njihova sluškinja, pepeljuga koja se ne rijetko i opeče, ali i dalje nastavlja zgrtati pepeo. Za njihov račun i na štetu svih nas. Sve dok jednom iz tog luga ne ispadne žar koji će izazvati požar i zapaliti kuću. Igranje vatrom je uvijek rizik, ali to europske slugane koji nama izigravaju tutore ne zanima, sve dok im požar ne stigne na vrata.

Što se naših domaćih izvođača radova o državnom trošku (a za račun europskih činovnika) iz NVO tiče, kako sam već rekao, neka djelom pokažu da su za opciju koju javno zagovaraju. Dosta je prazne priče.

Zlatko Pinter

Comments are closed.