NE BUDITE LIJENI Pronađite svoje potpisno mjesto i potpišite za referendume

Pronađite vama najbliže potpisno mjesto i potpišite za referendume inicijativa 'Istina o Istanbulskoj' i 'Narod odlučuje' - onaj o otkazivanju Istanbulske konvencije te za referendum o promjeni izbornog sustava...

POTPIŠITE I VI

Pronađite vama najbliže potpisno mjesto i potpišite za referendume inicijativa ‘Istina o Istanbulskoj’ i ‘Narod odlučuje’ – onaj o otkazivanju Istanbulske konvencije te za referendum o promjeni izbornog sustava…

U tijeku je prikupljanje potpisa za dva referenduma – onaj o otkazivanju Istanbulske konvencije te referendum za promjenu izbornog sustava.

Iz obje inicijative za sada su zadovoljni prvim rezultatima. I jedni i drugi prikupili su više od 80 000 potpisa.

Inicijative na terenu blisko surađuju, a posebno ističu činjenicu kako su volonteri jedni drugima podrška u želji da prikupe potreban broj potpisa.

Obje inicijative, još jednom, pozivaju građane da potpišu za referendume i volontere da im se pridruže i pomognu ukoliko su u mogućnosti.

Podsjećamo, potpisi se prikupljaju do nedjelje 27. svibnja, a ovdje se nalazi popis lokacija na kojima možete potpisati:

Građanska inicijativa ‘Narod odlučuje’: popis potpisnih mjesta za referendum o promjeni izbornog sustava

Građanska Inicijativa ‘Istina o Istanbulskoj:  popis potpisnih mjesta za referendum o otkazivanju Istanbulske konvencije.

M.M.