‘NEMAM RIJEČI. SAMO BOL I PAKAO…‘; SLAVNU SPORTAŠICU PREPLAVILE EMOCIJE: ‘UMIREM IZNUTRA, NIŠTA NIJE ISTO‘…”Ovo se događa kada osoba pomisli da je svemogući Bog. Kada poludi. Baš kao Putin”

‘Ovo se događa kada osoba pomisli da je svemogući Bog... Kada poludi. Baš kao Putin‘..."samo želim živjeti u svojoj domovini Ukrajini, bez ruskih vojnika i Putina"...Hvala cijelom svijetu, hvala onima koji ne šute...

Julija Levčenko AFP. INSTAGRAM

Ukrajinska atletičarka Julija Levčenko (24), nekadašnja svjetska doprvakinja u skoku u vis, u emotivnoj je objavi na Instagramu opisala kako se osjeća posljednjih dana otkad su vojne trupe pomahnitalog ruskog diktatora Vladimira Putina napale njenu domovinu…

“Nemam riječi. Samo bol i pakao… Hvala cijelom svijetu, hvala onima koji ne šute. Želim živjeti u svome domu! Kod kuće, u Kijevu, u Ukrajini. Umirem iznutra. Naši ljudi, naše ulice umiru. Rusija nas je napala 24. veljače i život nam otada više nije isti. Volim Ukrajinu! Volim ljude, vjerujem u našu zemlju. Vjerujem u moć cijelog svijeta. Ovo što se sada događa najveća je glupost, u ovom stoljeću zaratiti s ljudima”, napisala je Levčenko.

“Ovo se događa kada osoba pomisli da je svemogući Bog. Kada poludi. Baš kao Putin”, dodala je atletičarka uz sliku na kojoj je poruka “samo želim živjeti u svojoj domovini Ukrajini, bez ruskih vojnika i Putina”.

D,J,