NEVJEROJATNA VIJEST STIŽE IZ JEDNE OD NAJVEĆIH SVJETSKIH BORILAČKIH ORGANIZACIJA To je pravi protivnik! Mirko potvrdio senzacionalni uzvratni meč!

Pred hrvatskom su rukometnom reprezentacijom dvije prijateljske, a potom i dvije utakmice istine.

facebook

Nevjerojatna vijest dolazi iz Bellatora, koji je već ranije pokazao kako se ne šali oko programa Bellator 200 eventa, koji organiziraju 25. svibnja u londonskoj Wembley Areni. Spektakl će začiniti jedan veliki teškaški revanš, odnosno potvrđena je borba CRO COPA i ROYA NELSONA, piše Fight Site.

Ovo je zapravo revanš njihove borbe s UFC 137 eventa, održanog u listopadu 2011. godine, a Nelson je tada slavio prekidom u trećoj rundi te je Cro Cop nakon te borbe napustio UFC, da bi se kratko vratio za event u Krakowu 2015. godine. Nelson je UFC napustio prošle godine, rekavši kako mu je Bellator ponudio bolje opcije za nastavak njegove vrlo uspješne MMA karijere.

43-godišnji Cro Cop trenutno je u nizu od osam pobjeda, uključujući UFC trijumf nad Gonzagom te osvajanje Rizinovog Grand Prixa 2016. godine. Dvije godine mlađi Nelson prošlog je mjeseca eliminiran s Bellatorovog Grand Prixa, gdje je bolji od njega bio Matt Mitrione. U posljednjih devet borbi slavio je tek tri puta.

Ova borba sigurno će se naći na glavnom programu Bellatorovog jubilarnog eventa, ali još nije poznato hoće li moguće i predvoditi taj vrlo vjerojatno sjajan card.

D.J.