Nikad viđeno u UFC-sudac “naivac”: Cutelaba glumio da je uzdrman, sudac prekinuo meč, a publika izviždala “pobjednika”…

Pogledajte ovo...svi pokušaji udaraca nogom su obranjeni, a sudac prekida meč...

UFC-ov Fight Night 169 u Norfolku obilježio je neobičan meč poluteške kategorije između Iona Cutelabe i Magomeda Ankalaeva. Ruski borac izborio je pobjedu “nokautom u samo 38 sekundi” iako protivniku nije zadao niti jedan pravi udarac…

Bilo je vatreno i prije početka same borbe jer je dvojicu boraca sudac morao razdvajati već tijekom predstavljanja u oktogonu kada se nestrpljivi Moldavac zaletio prema Ankalaevu.

Rus je na otvaranju napao Cutelabu high-kickovima, a Moldavac je nekoliko puta u svom stilu zateturao u kavezu da bi nakon teturanja uzvraćao snažnim udarcima, koji ipak nisu pogađali protivnika. Nakon što je treći put zateturao, sudac je uletio i označio kraj meča, misleći da se više ne može braniti, no Cutelaba je iste sekunde poludio tražeći da se borba nastavi jer je glumio, što i inače radi, kako bi navukao protivnika u zamku.

Ipak, Rus je proglašen pobjednikom, a iz dvorane je ispraćen uz gromoglasno hukanje i zvižduke pa je nervozno publici na kraju pokazao srednji prst.

Rus je nakon meča kroz zvižduke rekao da je samo radio svoj posao, a to nije suđenje borbe. “To nije moj posao. Znam da sam ga ozlijedio”, rekao je Ankalaev i dodao da je spreman odraditi revanš.

Pogledajte ovo…svi pokušaji udaraca high-kickovima su obranjeni, a sudac prekida meč…za ne povjerovati…

D.J.