NOVO-FOTO-VIDEO:OBITELJSKI MASAKR U NOVOM ZAGREBU…ubijeno dvoje odraslih i četvero djece, preživjela beba…ŠEF ZAGREBAČKE POLICIJE ‘Ubijena su dva muškarca, tri žene i jedno dijete, beba je neozlijeđena, zbrinuta je. Počinitelja tražimo na području cijele države’…

Masakr u Novom Zagrebu...

NOVO 1:21 Pred novinare je izašao načelnik zagrebačke policije Marko Rašić.

“Oko 21:30 zaprimili smo više dojava da je došlo do pucnjave. Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba. Radi se o dvojici muškaraca, tri žene i jednom djetetu rođenom 2009. godine. Jedno dijete je pronađeno koje je neozlijeđeno, radi se o bebi i zbrinuta je. Osoba još nije uhićena, ali je dovodimo u vezu s ubojstvom. U potragu su uključeni svi rodovi policije i sve policijske postaje. Zadnja intervencija na ovoj adresi bila je 2011. godine, ali se taj događaj ne dovodi u svezu s ovim činom”, rekao je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić koji je opovrgnuo neslužbene informacije prema kojima je počinitelj uhićen, donosi jutarnji.

Dodao je i da se za počiniteljem traga na području cijele Hrvatske.

Obraćanje šefa ZG policije Marka Rašića:

0:37 Iz zagrebačke policije najavili su da će se uskoro medijima s izjavom obratiti načelnik Marko Rašić.

Zagreb je pod blokadom već nekoliko sati zbog šesterostrukog ubojstva u naselju Kajzerica…

Policija je za ubojstvo doznala oko 21.30 te su na terenu sve raspoložive snage.

Nema puno detalja o ubojstvima. Prema prvim informacijama ubijeni su iz pištolja.

Jutarnji list doznaje kako je ubijeno šest članova iste obitelji te da je sedmomjesečna beba jedina preživjela. Kao motiv spominje se ljubomora.

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je u četvrtak navečer u novozagrebačkom naselju Kajzerica, a prema prvim neslužbenim informacijama za muškarcem koji se povezuje sa zločinom intenzivno se traga.

Policija je potvrdila da je večeras u 21:30 sati zaprimila dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba, piše doznaje jutarnji.hr.

Masakr na Kajzerici

D.K.