NOVO Stevo Culej na izbornoj skupštini izabran za predsjednika Udruge Specijalne policije! Maras počasni predsjednik!

Zoran Maras je počasni predsjednik Udruge...

Stevo Culej-foto-facebook

Stevo Culej na izbornoj skupštini izabran za predsjednika krovne Udruge Specijalne policije! Maras počasni predsjednik!…

Na jučer održanoj izbornoj skupštini krovne Udruge Specijalne policije izabran je novi predsjednik Stevo Culej…

“Na skupštini je bilo 115 izaslanika od mogućih 140-ak, doznaje Braniteljski portal”.

Svi uvjeti za izbor novog predsjednika su zadovoljeni, kaže nam izvor.

Izabrali smo Stevu Culeja kao dokazanog ratnika i specijalca, rekao je jedan od sudionika sastanka i skupštine. Nadam se da će Culej biti dobar izbor te da se neće dati izmanipulirati politici i političarima kao novi predsjednik, kaže…Zoran Maras je počasni predsjednik Udruge.

Vjerujem da će Udruga specijalne policije nastaviti tamo gdje je Maras stao te da će Udruga na čelu sa novim predsjednikom znati odgovoriti novim izazovima koji su pred nama. Uoravo je Culej, čovjek koji je bio i saborski zastupnik, iskusio svu prljavštinu politika koje se vode u načelu protiv hrvatskih branitelja i obrambenog domovinskog rata. Na novom je predsjedniku da tim izazovima kao već iskusan u politici zna odgovoriti i povesti Udrugu Specijalne policije onako kako to i zaslužuju hrvatski ratni specijalci, ali i svi hrvatski dragovoljci i branitelji u našoj državi Hrvatskoj. U svom predsjedničkom  mandatu kojega će za nekoliko dana preuzeti Stevo Culej očekujem dobru organizaciju rada Udruge i nepodilaženje politikama i političarima, rekao je specijalac za Braniteljski portal.

 

M.M./G.S.