Srijeda, 17. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Odazovimo se pozivu PEĐE MIŠIĆA i pomozimo Karlu Magašu! PEĐA DONIRA SVOJ MOTOCIKL

Predrag Peđa Mišić uputio je dva poziva da se pomogne Karlu Magašu! Jedan građanima, drugi saborskim zastupnicima, dužnosnicima i ministrima.

Vukovarski branitelj, humanitarac i dobrotvor koji je nakon pakla proživljenog u logoru ostatak života odlučio posvetiti pomaganju unesrećenima, ponovno je u akciji za spas teško bolesnog 16-godišnjaka iz Zadra.

Naime, Karlo Magaš je jedno od dvoje djece obitelji Magaš i učenik je drugog razreda strukovne škole u Zadru.

“Želim s vama podijeliti tešku životnu priču jednog dječaka i to samo kako bi pomogli da ona ima sretan završetak. Karlove nevolje započele su kada mu je dijagnosticiran osteosarkom (karcinom kostiju) koji je kod ovog dječaka izražen na kuku. Pored te dijagnoze, Karlo ima i skoliozu…”, poručio je Mišić.

Karlova majka zaposlena je u jednom trgovačkom lancu, ali je zbog teške zdravstvene situacije svoga sina primorana često biti na bolovanju što se, jasno, odražava na plaći.

“Sami su kroz razne akcije pokušavali skupiti novac za liječenje, ali na žalost bez većeg uspjeha. Naime, Karlo jednom do dva puta mjesečno mora u Zagreb. Od njegovog liječnika preporučena je terapija koja iznosi 15 tisuća eura godišnje”, objašnjava nam Peđa.

Ono što ja osobno mogu učiniti za Karla jest informirat javnost o njegovoj patnji. Osim toga, dajem svoj motor na aukciju, a novac najboljeg ponuđača bit će uplaćen na dolje navedeni račun. Ujedno, sve koji ovo pročitaju molim da svojim donacijama pomognu obitelji Magaš. Volio bih da im vratimo osmijeh na lice”.

Valja napomenuti kako se i sam dječak Karlo uključio u bitku za svoje ozdravljenje. Otvorio je Facebook stranicu “Svi uz Karlo Magaš” putem koje na sve načine pokušava prikupiti sredstva za svoje liječenje.

SVIM HODOČASNICIMA ZA DANE SJEĆANJA NA VUKOVAR I ŠKABRNJU
Svim vođama puta za Vukovar.
Ako vas mogu zamoliti ,mislim da ne tražim puno.
O Karlu Magašu sam sve napisao.
A vas molim .
Ako u svakom autobusu ima 50;osoba koje su spremne pokloniti 3 (tri) eura za Karlovo liječenje .Jedna kava na autoputu.
Ako će u Vukovar doći sto (100);autobusa i svaki autobus 150 eura ukupno 15 tisuća,to bi bilo dovoljno za godišnju terapiju i liječenje.
Oprostite ako sam dosadan.Kad vama bude trebalo ja ću biti tu.
I molim vas
PODIJELITE

Drugi je upućen političarima:

JAVNI POZIV SABORSKIM ZASTUPNICIMA , DRŽAVNIM DUŽNOSNICIMA,MINISTRIMA.
Pozivam vas da se u ime liječenja Karla Magaša odreknete dnevnica koje će te dobiti za putovanje 18 11 2023 u Vukovar.Ako želite uplatiti koji euro više,može i to.
Sva vaša svita koja će se naći u Vukovaru može pomoći u liječenju momka od 16 godina.
Vi bi time pokazali da osjećate i suosjećate sa Hrvatskim narodom.
A vas medije moli da im to prenesete i da ova informacija dođe do njih.
Karlu je potrebno 15 tisuća eura,vjerujem da ćete vi to riješiti i hvala vam na tome.Vas 500 *30=15000

Najnovije

Rakitić: ‘Hajduk je uvijek uz mene, fantastičan bi bio povratak Modrića u Dinamo’

Foto:Instagram   Legendarni bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je zanimljiv intervju za Zagreb.info. Rakitić, koji je s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018....

Dubai pogodila najveća olujna kiša u povijesti

Foto:Screenshot/HRT   Dubai, financijsko središte Bliskog istoka, paralizirala je najveća olujna kiša u povijesti. Poplave koje su pogodile Ujedinjene Arapske Emirate odnijele su jedan život, a...

DIP: Stigli prvi podaci o izlaznosti, odaziv veći nego 2020. godine

Državno izborno povjerenstvo objavilo je kako je izlaznost do 11:30 u Hrvatskoj bila 24,18 posto. Podsjećamo, izlaznost na prošlim izborima 2020. godine bila je...

Emil Čić: Marksizam je ateističko oružje masonerije i sotone a njihove metode su se promijenile, ali ne i ciljevi uništenja Crkve

Foto:HAZUD.hr   Intelektualac Emil Čić od travnja 2011. je akademik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, Švicarska. Pročelnik  je za umjetnost HAZUD-a. Umjetnik je s...

Sin Bake Sliškovića vodit će deseterostrukog prvaka Rusije

Foto:Hercegovina.info   Vladimir Slišković (41), sin legendarnog mostarskog nogometaša i Hajdukove ikone Blaža Bake Sliškovića, vodit će moskovski Spartak do kraja sezone. Deseterostruki prvak Rusije (22...