Odgođena deložacija 100% tnog invalida Antona Živkovića…NA VALDEBEKU SE JUTROS ODVIJALA DRAMA…

Sud ne odgađa deložaciju iako je pokrenut spor radi ništetnosti ugovora o kredit, iako je dan prigovor treće osobe, iako je podnesen prijedlog za obustavu ovrhe'...

Sud ne odgađa deložaciju iako je pokrenut spor radi ništetnosti ugovora o kredit, iako je dan prigovor treće osobe, iako je podnesen prijedlog za obustavu ovrhe'.

Na pulskom Valdebeku se od 10 sati jutros odvijala drama. Ovrhovoditelj Raiffeisenbank Austria (RBA) pokušao je deložirati 100% – tnog invalida Antona Živkovića. Regional Express na svom Facebook profilu prenio je video sa mjesta događaja. Kako doznajemo od člana istarskog Živog zida Damira Grunbauma, sutkinja Ana Brgles Keser donosila je odluku hoće li se deložacija provesti danas. Na mjestu događaja je i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić. Nešto prije 11 sati donesena je odluka da se odgodi deložacija! Reakcije na društvenim mrežama su brojne… 1.600 osoba pratilo je video na društvenim mrežama…

Živi zid:

‘Prije gotovo 10 godina je skupljen novac kroz dobrotvorne akcije za kupnju stana Antonu.
2009. godine useljava u novi stan. Potpisuje i ugovor koji nije do danas uspio uknjižiti.

Medutim ovršnim postupkom, radi nepodmirenog kredita tvrtke koja je prodala stan Živkoviću, RBA zadruga preuzima stan u svoje vlasništvo, piše regionalexpress.hr . 

Sud ne odgađa deložaciju iako je pokrenut spor radi ništetnosti ugovora o kredit, iako je dan prigovor treće osobe, iako je podnesen prijedlog za obustavu ovrhe’.

A.K.

Comments are closed.