ODLIČAN PRIMJER: KINEZI SU U SUBOTU U ZADRU SAZNALI SVE O „OLUJI“ Na Narodnom trgu podijeljeni su letci na deset jezika o oslobodilačkoj akciji! (FOTO)

Udruga je tiskala dvije tisuće letaka na kojima se na deset jezika ukratko objašnjava što je „Oluja“ i Domovinski rat...

Kineski turisti sa letcima o VRA-OLUJA
Kineski turisti sa letcima o VRA-OLUJA

Zadarska Udruga “Žene u Domovinskom ratu” pokazala još jednom kako se lako i jednostavnim načinom može i mora promovirati  ISTINA o Domovinskom ratu kao i srbočetničkoj agresiji na Hrvatsku.

 zadarske udruge Žene u Domovinskom ratu
Zadarska Udruga Žene u Domovinskom ratu dijele letke o Oluji

Ovim primjerom  Udruga “Žene u Domovinskom ratu” mogla bi potaknuti i neke hrvatske institucije da se još više angažiraju na istini koju danas mnogi žele potpuno iskriviti te samim tim dovesti u pitanje vjerodostojnost obrambenog Domovinskog rata kojeg neki žele prikazati “građanskim ratom” te u konačnici izjednačiti hrvatsku žrtvu i srbočetničkog agresora potpomognutog sa tzv-JNA.

KINEZI SU U SUBOTU U ZADRU SAZNALI SVE O „OLUJI“

– Dan u kojem slavimo pobjedu u Domovinskom ratu je jedan od najvažnijih datuma u hrvatskoj povijesti. Turisti koji se na Dan pobjede zateknu u našoj domovini uvijek pitaju što slavimo toga dana. Ako ih upućujemo u bogatstvo naše kulturno-povijesne baštine, onda ih možemo „napismeno“ informirati i o našem najvećem prazniku – rekla je Ivana Haberle, predsjednica zadarske udruge Žene u Domovinskom ratu.

Udruga je tiskala dvije tisuće letaka na kojima se na deset jezika ukratko objašnjava što je „Oluja“ i Domovinski rat.

Letci- VRA-Oluja
LETCI VRA -OLUJA

U subotu ujutro na Narodnom trgu, u jeku slavlja „Oluje“ i uz glazbu, članice udruge su na štandu strancima ponudile letke, male hrvatske zastavice, te fritule i kroštule.

– Jednostavno je i prilagođeno svakome. Uz malo truda, svi koji su ovdje zastali su informirani što Hrvatska danas slavi – kazale su članice udruge kojima su se na Trgu pridružili hrvatski branitelji.

B.P./L.B.