OKONČANA DRAMA U KAŠTELIMA: Specijalci u 4 sata upali u stan, te svladali 53-godišnjaka koji je u jednom trenutku pustio plin

Prilikom opisanog događaja nitko od sudionika nije ozlijeđen...

Nakon više sati, policijskom intervencijom završena je drama u Kaštel Lukšiću. O svemu je izvijestila priopćenjem PU Splitsko-dalmatinska. “Policijski službenici Policijske postaje Kaštela su sinoć zaprimili prijavu obiteljskog nasilja na području Kaštela, nakon čega su otišli na mjesto događaja, gdje su zatekli 53-godišnjaka, koji je tom prilikom krenuo prema njima držeći u ruci nož, te im prijetio smrću, piše dalmacijadanas.hr.

U jednom trenutku je uzeo plinsku bocu i pustio plin, nastavljajući s prijetnjama smrću, nakon čega se zatvorio u stan, s još dva člana obitelji, odbijajući daljnje kontakte s policijskim službenicima. Iz sigurnosnih razloga izvršena je evakuacija stanara zgrade, te je angažirana i specijalna jedinica policije s pregovaračem. Nakon višesatnih pregovora, policijski službenici su jutros oko 4 sata nasilno ušli u stan, gdje su uporabili sredstva prisile (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje) nad spomenutim 53-godišnjakom i još jednom osobom u dobi od 21 godinu, prema kojem se postupalo zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Osobama je pružena liječnička pomoć.

Prilikom opisanog događaja nitko od sudionika nije ozlijeđen. U tijeku je kriminalističko istraživanje “– izvijestila je policija, donosi dalmacijadanas.hr. 

D.K.


Vezane vijesti:

-NOVO! VIDEO-SPECIJALCI NA TERENU Muškarac se zatvorio u stan s djecom i ne dopušta ulaz policiji, zgrada evakuirana!…

Comments are closed.