PROSLAVA OLUJE U PODSTRANI: Škoro i Mišo Olujno u Podstrani…FOTO…

Uzeli su nam jedini dan koji smo slavili, kao narod nemamo dan kada bismo istaknuli hrvatski stijeg. Neka ovaj dan bude dan kada svi Hrvati stavljaju stijeg na svoju kuću. Mi smo generacija koja je stvorila domovinu, neka se branitelji ne pitaju ‘Je li vrijedilo’. ‘Da, vrijedilo je svake kapi znoja’...

Proslava Oluje u Podstrani

Sinoć je u Podstrani održan koncertni spektakl “Oluja u Podstrani” koju već tradicionalno organizira Općina Podstrana zajedno s općinskom Turističkom zajednicom.

Nešto iza 21 sat, koncert je otvorila grupa Pink Panther s pjesmom Prljavog kazališta ‘Mojoj majci’. Kada su počeli pjevati pjesmu Doris Dragović ‘Dajem ti srce zemljo moja’ upaljene su i prve baklje.

Nešto kasnije, oko 22 sata na pozornicu je izašao Miroslav Škoro, koji je već četvrtu godinu za redom u Podstrani. Svoj nastup otvorio je pjesmom ‘Vrijedilo je’ te dodao da nikad nije bilo više ljudi.

Proslava Oluje Podstrana
Proslava Oluje Podstrana/Foto: Mateo Šušak

– Uzeli su nam jedini dan koji smo slavili, kao narod nemamo dan kada bismo istaknuli hrvatski stijeg. Neka ovaj dan bude dan kada svi Hrvati stavljaju stijeg na svoju kuću. Mi smo generacija koja je stvorila domovinu, neka se branitelji ne pitaju ‘Je li vrijedilo’. ‘Da, vrijedilo je svake kapi znoja’ – poručio je Škoro i otpjevao pjesmu ‘Lijepa li si’ koju je posvetio svim vatrogascima.

VIŠE OVDJE