Četvrtak, 18. travnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Osniva li Karamarko stranku?

Tomislav Karamarko ponovno je izazvao zanimanje javnosti objavom na Facebooku, a njegovi fanovi se pitaju je li upravo najavio osnivanje političke stranke.

 

Karamarko je na Facebooku objavio “SVE ŠTO RADIM, RADIM ZA DOMOVINU HRVATSKU”. Iznad je  glagoljično slovo D, što znači dobro ( izvorno Dobrje), a u ovom kontekstu vjerojatno znači Domovina.

Neslužbeno, nova stranka ( ako bude osnovana) trebala bi se zvati  Za Domovinu. Viđena je i poruka “Za Domovinu!”s dodatkom “Još 72 sata”, piše Maxportal.

Zagovornici Karamarkova povratka u politiku pišu da “društvene mreže gore”, da su brojni jutros podijelili njegovu objavu ( sic!  na Facebooku je lako provjeriti da je podijeljena samo jednom)  te da “mnogi vodeći članovi drugih političkih stranaka izražavaju potporu novom projektu, sugerirajući da bi ugledni političari mogli prijeći u ovu novu stranku ako zaista bude povezana s Tomislavom Karamarkom”.

Istina je da se javio određen broj osoba koje zagovaraju Karamarkov povratak u politiku te se prisjećaju kako je Karamarkova koalicija pobjeđivala Milanovića.

“Domovinska koalicija je jedina na čelu s Karamarkom pobijedila pet puta lijeve na čelu s Milanovićem. Danas je domovinsko jedinstvo potrebnije nego ikada i jedino Karamarko s ujedinjenom desnicom može zaustaviti ovo urušavanje države i naroda.

Narod želi samo jedinstvo i ako to bude prepoznato imamo velike šanse na sljedećim izborima  Tomislave, sretno i neka ti Bog bude na pomoći”, piše Karamarku jedan od  fanova.

Budući  da je Karamarko poruku objavio danas oko 11 sati, odluku o formiranju stranke mogli bi doznati u četvrtak oko 11 sati.

Najnovije

DIP: HDZ 64, ‘Rijeke pravde’ 42, Domovinski pokret 13, Most 9 mandata

DIP je objavio preliminarne rezultate parlamentarnih izbora na uzorku od 58,78% obrađenih biračkih mjesta.   Prema prvim preliminarnih rezultatima HDZ osvaja 64 mandata,  SDP-ova koalicija “Rijeke...

Mario Radić: Mi smo zadovoljni, ali mislim da ćemo dobiti  i još koji mandat više

Foto:Screenshot/HRT   Prema prvim izlaznim anketama, Domovinski pokret i partneri osvajaju 13 mandata. Kada su izašli prvi rezultati, u dvorani se prolomio pljesak. - Mi smo zadovoljni,...

Nove izlazne ankete: HDZ 59, ‘Rijeke pravde’ 43, DP 13, Most 11, Možemo 10…

Točno u 19 sati zatvorena su birališta u Republici Hrvatskoj, a u isto vrijeme objavljene su i prve izlazne ankete koje je provela agencija...

Rakitić: ‘Hajduk je uvijek uz mene, fantastičan bi bio povratak Modrića u Dinamo’

Foto:Instagram   Legendarni bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dao je zanimljiv intervju za Zagreb.info. Rakitić, koji je s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018....

Dubai pogodila najveća olujna kiša u povijesti

Foto:Screenshot/HRT   Dubai, financijsko središte Bliskog istoka, paralizirala je najveća olujna kiša u povijesti. Poplave koje su pogodile Ujedinjene Arapske Emirate odnijele su jedan život, a...