Otvoreno pismo potpredsjednici Vlade Martini Dalić: Vaša neinformiranost i termoelektrana Peruća koče razvoj Cetinskoga kraja!

Pismo su, kako kažu, uputili budući su izjavom potpredsjednice Vlade Martine Dalić: ‘Dosta mi je više slušati laži o Perući!’ i nesmotrenom reakcijom u Hrvatskom saboru na činjenice i argumente koje su u javnosti iznijeli o termoelektrani Peruća, de facto optuženi za laž...

Legović -lokacija za spornu izgradnju KKPE-PERUČA

Prof. dr. sc. Stanko Uršić, profesor u mirovini, FBF Zagreb, prof. dr. sc. Ivo Šimunović, professor emeritus, EF Split i Mislav Cvitković, mag. phys., FAU Erlangen-Nürnberg i IRB Zagreb uputili su otvoreno pismo ministrici gospodarstva, poduzetništva i obrta i potpredsjednici Vlade Martini Dalić pod naslovom ‘Vaša neinformiranost i termoelektrana Peruća koče razvoj Cetinskoga kraja!’.

Pismo su, kako kažu, uputili budući su izjavom potpredsjednice Vlade Martine Dalić: ‘Dosta mi je više slušati laži o Perući!’ i nesmotrenom reakcijom u Hrvatskom saboru na činjenice i argumente koje su u javnosti iznijeli o termoelektrani Peruća, de facto optuženi za laž.

Otvoreno pismo ministrici gospodarstva, poduzetništva i obrta i potpredsjednici Vlade Martini Dalić ‘Vaša neinformiranost i termoelektrana Peruća koče razvoj Cetinskoga kraja PROČITAJTE-KLIKNI – OVDJE!’

A.K.