OVAJ VIDEO MORATE POGLEDATI: MMA borac Satoshi Ishi sa sjekirom u ruci voditelju- Šta je mamu ti je*em, di si bio 91-e

Poslušajte što Cro Cop kaže o Satoshiju koji obožava Hrvatsku u kojoj je kupio i kuću....

Podcast Inkubator  Satoshi Ishi se malo poigrao s voditeljem ovog podcasta i natjerao ga da ga sasluša, dok mu Satoshi sa sjekirom u ruci postavlja pitanje na hrvatskom, možda jedno od od najučestalijih pitanja koje je u Hrvatskoj najpopularnije; Šta je mamu ti je*em , di si bio 91-e? Naravno, sve je ovo bilo dogovoreno iza kulisa, ali je postalo viralni hit.

Satoshi Ishi je inače MMA borac koji je svojedobno bio i olimpijski prvak. Trenutno trenira sa Mirkom Filipovićem (Cro Copom) i živi u Hrvatskoj. Satoshi je upisao i tečaj hrvatskog jezika…

POGLEDAJTE VIDEO-Šta je mamu ti je*em , di si bio 91-e?

Intervju: Cro Cop o Satoshiju

Satoshi je u životu prošao velike torture , kaže Mirko Filipović… On je nevjerovatan čovjek. Toliko je samozatajan, pošten, ma prava ljudina. Učio me je neke specijalke iz juda u kojem je Satoshi vrhunski znalac. Biti će od pomoći i Hrvatskoj judo reprezentaciji. Pomoće im, govori Filipović.

Poslušajte što Cro Cop kaže o Satoshiju koji obožava Hrvatsku u kojoj je kupio i kuću. Trenira s Mirkom i njegovom ekipom. Stalno su zajedno. Satoshi se sa mnom ne bi borio ni da zna da će me pobijediti kaže Cro Cop.

Što Mirko Filipović kaže o ovom vrhunskom čovjeku i športašu poslušajte u videu.

D.J.

Comments are closed.