OVO JE NAJBRUTALNIJI START NA EURU!

Igralo se na produžetke i Ukrajinci su 40sak sekundi prije samog kraja zabili prekrasan pogodak te pobjedom od 2:1 poslali Šveđane kući...

Foto: REUTERS/Lee Smith

 Brutalan prekršaj na Euru dogodio se na utakmici osmine finala između Ukrajine i Švedske (2:1)…

Nakon regularnog dijela bilo je 1:1, pa su se igrali produžeci, a tada je u 98. minuti švedski branič Marcus Danielson đonom kopačke ušao u koljeno suparniku Artemu Besedinu.

Na ničiju loptu na centru išla su obojica. Danielson je bio prvi i odnio ju je, ali je to napravio opasno i ne misleći o posljedicama, s visoko podignutom nogom, i đonom koji je zabio suparničkom igraču u predjelu koljena te je nedostajalo malo da pred očima cijelog scijeta vidimo užasavajući prijelom noge.

Tako je zabio kopačku u koljeno Besedinu, a sudac Daniele Orsato dao mu je žuti karton. Međutim, na intervenciju VAR-a otišao je pogledati snimku starta te odmah nakon nekoliko sekundi izvadio crveni karton i izbacio Danielsona.

Bit će sve dobro ako Besedinu nisu popucali ligamenti, a i sam je nedvno imao jednu povredu sa kojom je došao igrati za svoju reprezentaciju.

Igralo se na produžetke i Ukrajinci su 40sak sekundi prije samog kraja zabili prekrasan pogodak te pobjedom od 2:1 poslali Šveđane kući

D.J.