PAO JE REKORD U JEDNOJ OD NAJMUČNIJIH BORBI IKAD! BORILAČKI SVIJET JOŠ NIJE VIDIO TAKVO DEMOLIRANJE, SLIKA SVE GOVORI Bio sam spreman umrijeti unutra!

“Liječnik je prekinuo borbu i ja se slažem s njegovom odlukom. Slomljeni nos i slomljeni palac, a bio sam spreman umrijeti unutra. Ova noć bila je Maxova noć, no ja ću se vratiti”...

Ortega potpuno demoliran

Osim što je pobjedom protiv Briana Ortege došao do 13. UFC trijumfa u nizu, čime je po tom pitanju ušao u najveću elitu, Max Holloway srušio je i sedam godina star rekord Natea Diaza, po broju značajnih udaraca pogođenih u jednoj borbi, prenosi Fight Site...

Nate Diaz i Donald Cerrone borili su se na UFC 141 eventu, 30. prosinca 2011. godine. Diaz je slavio sudačkom odlukom nakon tri runde, a ta je borba do sada stajala u UFC povijesti kao borba s najviše značajnih udaraca pogođenih od strane jednog UFC borca. Diaz ih je u 15 minuta te borbe pogodio 238. No, to od subote više nije UFC rekord u toj kategoriji.

Max Holloway je u svom demoliranju Briana Ortege istih pogodio čak 290. Istina, za to je imao rundu više nego Diaz te je zapravo gotovo polovicu tih udaraca upisao u četvrtoj rundi, no rekord je srušen. Max Holloway trenutno se nalazi na vrhu te ljestvice, no to nije jedini rekord čiji je on od subote postao vlasnik.

“Liječnik je prekinuo borbu i ja se slažem s njegovom odlukom. Slomljeni nos i slomljeni palac, a bio sam spreman umrijeti unutra. Ova noć bila je Maxova noć, no ja ću se vratiti”, napisao je Ortega na Instagramu, uz svoju fotografiju nakon meča kakvu mu sigurno nije bilo lako podijeliti.

D.J.