Pavković: Ako tko proizvodi mržnju, onda je to – Pupovac!… VIDEO

Pupovac je taj koji nam sa svojim suradnicima svako malo „nabija na glavu“ zločine u NDH, a svojom politikom i „otvorenim ustima“ ludo brani fašističke i ine zločine u vrijeme Domovinskoga rata...

Napad na Srbe u Uzdolju kod Knina ima obilježje terorizma – izjavio je kandidat KPJ-SDP za predsjednika države Zoran Milanović, popularni Zoki, te u povodu toga dodao da smo mi „mala zemlja za velike batine“…

Riječ je o političkom „šupljoglavcu“ kojeg iznimno dobro pamtimo u vrijeme kad su ga ni krivog ni dužnog postavili za predsjednika Vlade RH, kad je zbog svoga neznanja ostavio državu u velikim dugovima, kad je službenim zrakoplovom navodno svaki čas putovao k svojoj ljubavnici ili pak najviše po tome da je na sve moguće načine provodio teror nad hrvatskim braniteljima i stradalnicima, koji su protiv njegove politike protestirali punih 555 dana. I ne samo to, ovaj jadni i žalosni  politikant svojedobno je (29.5.2015.) odobrio da policija tuče i mlati hrvatske branitelje, čak i invalide, koji su došli protestirati protiv njega i onog bivšeg ministra branitelja, koji se danas srami i svog imena.

To što se tada događalo na Markovu trgu, to je to, dragi Zoki, s tvoje strane, bio terorizam!

A Miloradu Pupovcu svaka čast. Taj umije i od govna napraviti pitu! Za njega je i dalje svaki napad na nekog hrvatskog građanina srpskog podrijetla napad na „državu Srbiju“. Taj se i dalje drži onoga – gdje je Srbin tu je – Srbija.

Pojedini mediji mu u toj njegovoj politici, ili bolje rečeno, hajci svesrdno pomažu, baš kao i na početku hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Njemu i takvima nije dovoljno da  predsjednik Vlade Andrej Plenković, ali i drugi visoki hrvatski politički dužnosnici javno osuđuju bilo kakvo nasilje, on želi krv, pa ističe da je ovim što se dogodilo u jednom ugostiteljskom objektu „nespremnost da se prepozna klima koja vlada u društvu, a to je otvorena atmosfera mržnje prema Srbima“.

Također navodi da „dok ima mentalne snage i fizičke sposobnosti, ne postoji nitko tko će mu začepiti usta“, iako bi mu bolje bilo da ih neki puta i zatvori iz higijenskih razloga.

O svakodnevnoj mržnji prema Hrvatima recimo u Srbiji ne progovara ni riječ. Na svakoj nogometnoj utakmici Crvene zvezde i Partizana mediji izvještavaju da se skupine navijača nadmeću tko će više oblatiti Hrvatsku, Vukovar i izdignuti četničku ideologiju. Na sve to razni pupovci šute, iako su im usta otvorena.

Nije se oglasio ni kad je u petak, 24. kolovoza 2019. u Zagrebu bio posljednji ispraćaj 294 žrtve suludog  komunističkog terora, među kojima je bio i veliki broj nevinih žene, djece i staraca.

Pupovac je taj koji nam sa svojim suradnicima svako malo „nabija na glavu“ zločine u NDH, a svojom politikom i „otvorenim ustima“ ludo brani fašističke i ine zločine u vrijeme Domovinskoga rata.

Rođen je nedaleko Škabrnje, ali nikada mu nije palo na pamet, baš kao ni onom političkom „propuhu“ , Milanoviću, da ode u to mjesto i pokloni se žrtvama srbijanske agresije.

Navodno je među četnicima iz tog kraja bio i njegov brat!

Što sve rade Srbi Hrvatima u Vukovaru ili Borovu Selu?

O tome ni većina medija „ne smije“ izvještavati.

Ako tko terorizira Hrvate, onda su to razni pupovci i milanovići.

Vidjet ćemo prigodom nekog prvog napada nekog Srbina na Hrvate, jel će se i tada dići većina medija, jel će se i tada pokrenuti cijeli represivni aparat, ili se to događa samo kad dođe do nekog, kako je rekao i Plenković, „izdvojenog slučaja“.

Ne, ne branimo ni jedan terorizam, ali ne možemo i ne ćemo prihvatiti „terorizam“ nekog pupovca i njemu slične, koji svojim ponašanjem i djelom umnogome doprinose ovakvim i sličnim ekscesima, kakav se dogodio nedaleko u jednoj krčmi kod Knina.

O tome bi Hrvatska trebala upoznati i međunarodne institucije.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala  već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**