Pet je godina od oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču…VIDEO

Srbočetnički agresor nije birao sredstva te se zajedno sa zločinačkom jna obrušio svim silama na goloruki hrvatski narod i stravičnom agresijom na hrvatsku u cilju stvaranja velike srbije porušio gradove i sela, pobio veliki broj civila i djece, pouništavao sve sakralne objekte te je u svojim agresorskim nakanama pošto poto želio pokoriti Hrvatsku...

Tko je progonio Gotovinu i kako smo ga dočekali

Pet je godina od oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

Predugo je trajala agonija hrvatskih generala koji su nepravedno bili zatočeni u Haaškom sudu samo zato što su stali u obranu svoje napadnute Hrvatske.

Srbočetnički agresor nije birao sredstva te se zajedno sa zločinačkom jna obrušio svim silama na goloruki hrvatski narod i stravičnom agresijom na Hrvatsku u cilju stvaranja velike srbije porušio gradove i sela, pobio veliki broj civila i djece, pouništavao sve sakralne objekte te je u svojim agresorskim nakanama pošto poto želio pokoriti Hrvatsku i zacrtati granice velike srbije Karlovac, Karlobag Virovitica i samim tim stvoriti okvire republike srpske krajine u kojoj bi živjeli isključivo samo srbi. No, hrvatski se narod, iako goloruk,pod vodstvom prvog hrvatskog predsjednika i vrhovnog zapovjednika Franjom Tuđmanom počeo organizirati i pružati žestoki otpor nadmoćnom srpskom neprijatelju.

U dugom petogodišnjem ratu, pod mudrim vodstvom vrhovnika i hrvatskih vojskovođa Gotovine, Markača i drugih napokon su se stekli uvjeti za krenuti u konačni obračun sa srpskom agresorskom armadom, koja je na kraju potučena vojnički čisto od hrvatskih oružanih snaga u VRA Oluja. Krenuli su progoni, zatvaranja i mučna dugogodišnja suđenja pobjedničkih hrvatskih vojnika i zapovjednika od strane onih sila tame koje se ni danas ne mogu pomiriti sa tim da je Hrvatska neovisna i samostalna država. Na kraju je sud u Haagu rekao pravorijek. Hrvatska je vojska vodila čist obrambeni rat poštivajući sva međunarodna prava o ratovanju te je u konačnici pročitana oslobađajuća presuda hrvatskim generalima Gotovini i Markaču a VRA Oluja proglašena čistom vojnom pobjedom nad srpskim agresorom i samim tim obrambenom hrvatskom Domovinskom ratu se dao puni legitimitet na čistoj vojničkoj pobjedi.

Pobijena je teza Raspravnog vijeća da je granatiranje Benkovca, Gračaca, Obrovca i Knina bilo protupravno te da je ono nagnalo civile u bijeg.  Žalbeno vijeće je zaključilo da nema dokaza su Gotovina i Markač aktivno sudjelovali u udruženom zločinačkom poduhvatu sa ciljem uklanjanja srpskog stanovništva iz Krajine silom ili prijetnjom sile. Ostalo je povijest.

Na obljetnicu oslobađajuće presude Gotovini i Markaču ovaj video zgodan je podsjetnik na uhićenje Gotovine i sve (nasmiješene) hrvatske političare koji su ga progonili.

U Saboru su su brojni digli ruke za Akcijski plan, iako su govorili da će im se prije ruka osušiti nego će ga podržati.Vrlo je važno napomenuti da je veliki broj aktivista, hrvatskih branitelja i domoljuba bio pod policijskom prismotrom kad su se radile razne akcije za hrvatske generale u hrvatskoj i cijelom svijetu. Neki od njih su gubili posao. Neki su bili zatvarani. Neki su sprovođeni na nebrojene obavijesne razgovore. Neki su zatvarani u ludnice. Mnogima se prijetilo. Ali nije se odustajalo pokazati ne samo Haaškom sudu već i cijelom svijetu da nevino zatočeni hrvatski generali nisu sami već da je cijeli hrvatski narod uz njih. Na kraju je ISTINA POBIJEDILA!

Pogledaje video: Identificirati – otkriti –  uhititi  – tranferirati 

Pet je godina od oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

Neke od akcija Braniteljskog portala za hrvatske generale, a bilo ih je!

I tako redom, kako za Gotovinu tako i za Markača.

M.M.