Utorak, 28. studenoga 2023.
Braniteljski portal

Počast hrvatskom branitelju Denisu Špiki poginulom na Ražovljevoj glavici…

Osjećamo veliki ponos što smo bili sudionici operacije Maslenica i što smo dali svoj doprinos u oslobađanju okupiranih područja i taj dan nećemo nikad zaboraviti...

Cvijeće i svijeće kod spomen-ploče Denisu Špiki na Ražovljevoj glavici…

Na Ražovljevoj glavici, mjestu pogibije hrvatskoga branitelja Denisa Špike, jučer su predstavnici svih sudionika 20. memorijala koji nosi njegovo ime na spomen-ploču položili vijenac i upalili svijeće odajući mu počast.

Osjećamo veliki ponos što smo bili sudionici operacije Maslenica i što smo dali svoj doprinos u oslobađanju okupiranih područja i taj dan nećemo nikad zaboraviti – rekao je ratni zapovjednika Joško Pulja.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio njegov ratni zapovjednik i košarkaški trener Joško Pulja koji se, među ostalim, prisjetio tih teških dana kada se dogodila tragedija. Pulja je kapetanu KK-a Split uručio originalnu majicu s juniorskog Europskog košarkaškog prvenstva koje je 2002. održano u Stuttgartu, na kojem je hrvatska juniorska reprezentacija, predvođena tadašnjim izbornikom Puljom i kapetanom Rokom Ukićem osvojila prvo mjesto.

A.G.