PO*EREM SE NA HRVATSKU; Splitski SDP-ovac o Hrvatskoj vulgarno i slično kao Vojislav Šešelj…

Njegova objava zgrozila je javnost, a na Krstinića su ljuti i u SDP-u...

Damir Krstinić-facebook

U isto vrijeme kad je Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije objavio da je trgao i gazio hrvatsku zastavu, zbog  čega je hrvatska delegacija prekinula posjet Beogradu i zbrisala u Hrvatsku, na društvenim mrežama pojavio se sličan i jako grub odnos i pisanija jedne javne osobe prema Hrvatskoj i to baš od splitskog SPD-ovca.Izljev i pisanije u demokratskom duhu prema svemu da, ali ovako grubo nasrnuti na svoju Domovinu na ovako vulgaran način, nikako NE.

Imao je vremena pisati i psovati političare (ne Hrvatsku!) i za vrijeme Vlade Zorana Milanovića i svih prije njega, i ove danas ali sve u normama pristojnosti i demokratskog dijaloga.

Tako mlad SDP-ovac i već ovako grubo po svojoj Hrvatskoj.

Damir Krstinić, SDP-ov vijećnik u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, na facebooku je napisao:

“Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu, pa onda organizirajte bicikle, nogometna prvenstva, balune i ostale pizdarije za gubljenje vrimena slikavanje i mahanje bandirama. Mater vam jebem svima po redu”.

Njegova objava zgrozila je javnost, a na Krstinića su ljuti i u SDP-u.

“Upotrijebio je, po mom mišljenju, potpuno neprimjereni rječnik da bi izrazio svoje ogorčenje prometnim gužvama koje već nekoliko dana vladaju na ulasku i izlasku iz Splita.

Bauk ga pokušava opravdati-ali…

Moj dojam je da se ipak ne može govoriti o ‘orijentiranosti kontra domovine’ prije bih rekao da se radi o ‘orijentiranosti kontra onih koji ne rade svoj posao, a primaju plaću od domovine’. Ipak, osuđujem ovakav rječnik koji nije primjeren u javnoj komunikaciji. Ne znam ima li u tome elemenata prekršajne odgovornosti ili nešto više”, rekao je Arsen Bauk za.

Krstinić je u medijima je pred prošle lokalne izbore izazvao pažnju kad je glasače SDP-a pozvao da ne glasaju za njegovu stranku, već za stranku Pametno.

G.S.

 

Comments are closed.