U ZNAK POŠTOVANJA! POGBIN POTEZ KOJI JE SVE ZADIVIO-FRANCUSKI VEZNJAK PAUL POGBA NAKLONIO SE DALIĆU!

Paul Pogba, Francuski veznjak koji je i zabio jedan gol našoj reprezentaciji , na kraju utakmice naklonio se u znak poštovanja prema našem izborniku Daliću, a samim tim i cijeloj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji...

Paul Pogba, Francuski veznjak koji je i zabio jedan gol našoj reprezentaciji , na kraju utakmice naklonio se u znak poštovanja prema našem izborniku Daliću, a samim tim i cijeloj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Dva kriva poteza, dvije nesreće hrvatskih nogometaša donijele su francuskoj nogometnoj reprezentaciji dva sretna pogotka na u utakmici finala Svjetskog prvenstva. Treći je potpisao Paul Pogba.

Hrvatska je iako oštećena u samom finalu svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji ,dostojanstveno i ponosno dočekala kraj te utakmice.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić pobrao je sve simpatije svijeta svojom poniznošću i korektnim športskim izjavama o našim protivnicima na ovom SP-u.

Jedan vrlo važan detalj odavanja poštovanja na kraju finalne utakmice mnoge je ostavio bez teksta.Paul Pogba, Francuski veznjak koji je i zabio jedan gol našoj reprezentaciji , na kraju utakmice naklonio se u znak poštovanja prema našem izborniku Daliću, a samim tim i cijeloj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Športski i nesvakidašnji potez ovog nogometaša oduševila je mnoge, ali se to u hrvatskim medijima ne može pročitati niti vidjeti. Pa evo, pogledajte, jer fotografija govori risuću riječi.

M.M./Viribus Unitis/Braniteljski portal

Comments are closed.