Pogledajte čudesan i rijedak video Gospinog ukazanja u međugorskoj crkvi iz 1984!…

Mnogi ne znaju i nisu vidjeli kako je to izgledalo na samim počecima dok je na okupu bilo svih šestero vidjelaca tijekom Gospinih ukazanja...

Predivan i poseban trenutak Gospinog odlaska na ukazanju zabilježen je na snimci iz 1984.godine, svega tri godine nakon što su vidioci u Međugorju uzburkali javnost rekavši da vide Gospu, prenosi portal Međugorje.info

Mnogi ne znaju i nisu vidjeli kako je to izgledalo na samim počecima dok je na okupu bilo svih šestero vidjelaca tijekom Gospinih ukazanja.

Tada djeca, pomalo ustrašena zbog svega ali ustrajna i odlučna, neumorno slijede zov Majke. Snimke iz tog doba posebno su važne i postepeno nam s godinama otkrivaju svu veličinu Neba koje se spustilo ovdje i odabralo baš nas i njih koji su darovani viđenjem. I uvijek im se poželimo vratiti, vrtiti ih i slušati, gledati kao da svaki put otkriju nešto novo i zanimljivo.

A kad na ovoj video snimci čujete vidioce kako pri kraju ukazanja za Gospu govore “Ode”, prisjetite se da živite u vremenu u kojem Gospa i dan danas dolazi (silazi) ne znajući koliko ćemo još dugo imati tu milost i dar biti svjedoci tog istog vremena.

Snimka ukazanja je od 31.12.1984. godine i stavlja u fokus vidioce (svih osim Mirjane koja je u to vrijeme živjela u Sarajevu) kako ulaze u Crkvu ispunjenu vjernicima u 17.45 sati jer tada po zimskom razdoblju započinju ukazanja. Prekriže se i počnu moliti Oče Naš. U jednom trenutku, svi istovremeno, u ekstazi padaju na koljena, utihnu, dovrše molitvu do kraja te započinju razgovor s Gospom. Tada se događa nešto uistinu čudesno od 2.21 minute.  Nebeski trenutak koji traje dovoljno dugo da bi nas uvjerio u istinitost ovih događaja. Nemoguće je ovo odglumiti, kako neki vole tumačiti.

“Ode”, prolomi se istovremeno šapat djece dok se opraštaju od divne nebeske pojave u odlasku. Gospa je iščezla, s divljenjem sinkronizirano poručuju vidioci u priprostoj riječi kojom su ispratili Nebesku Majku u Nebo.

Pogledajte čudesan video Gospinog ukazanja:

L.K.