POGLEDAJTE ŠTO SE DOGODILO: Tenk ganjao vozilo bombaša samoubojice punog eksploziva (VIDEO)

Terorističko se vozilo nastavio kretati i zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno pokuša pogoditi vozilo...

Terorist se vozilo nastavio kretati i zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno pokuša pogoditi vozilo.

Iračke šiitske milicije su objavile šokantan video dvoboja između svog tenka i terorističkog vozila punog eksploziva u pustinji Iraka. Snimka pokazuje eksploziju automobila bombaša samoubojica samo nekoliko metara od tenka i vojnika koji su pratili prizor.

Na snimci se primjećuje da je pokušaj tenka da zaustavi vozilo, koje se približavalo prema oklopnom vozilu pored kojega je stajao nezaštićeni vojnik.

Kao što pojašnjavaju borci koji su objavili video, tenk je ispalio projektil na vozilo terorista, koji nije pogodio cilj.

Terorističko se vozilo nastavio kretati i zaustavio se nekoliko metara od vojske. Posada tenka je iskoristila priliku da ponovno pokuša pogoditi vozilo.

Tada je automobil eksplodirao, iako nije jasno je li ga pogodio tenk ili se samoubojica sam raznio. U svakom slučaju, kao što se vidi na snimci, posada tenka, obližnjeg oklopnog vozila i vojnik koji je gledao cijeli prizor su prošli bez ozljeda, unatoč stravičnoj silini eksplozije.

I.V.