Pogledajte veliko slavlje dinamovaca nakon pobjede nad Hajdukom u Splitu…VIDEO…

Zavidim Hajduku na ovolikom broju navijača. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama imati barem približan broj navijača kao na Poljudu, kaže Jurčević...

screenshot

Dinamo je danas na krcatom Poljudu zahvaljujući neefikasnosti splitskih bilih, svladao Hajduk s 2:1 i tako došao vrlo blizu naslova prvaka. Plavi su se ovom pobjedom odvojili na osam bodova prednosti ispred svog najvećeg rivala.

Slavlje nakon pobjede na Poljudu!

Atmosfera na Poljudu je bila fantastična, a ponašanje igrača i publike korektno i na europskoj razini. Na kraju smo zasluženo pobijedili iako je i Hajduk imao svojih prilika. Vjerujem da smo se ovom pobjedom približili naslovu.

Ovo je vrlo važna pobjeda za nas jer smo blizu naslova prvaka. U prvih 25 minuta smo kontrolirali igru, možda smo trebali doći do drugog gola – rekao je trener Dinama Nikola Jurčević i dodao:

Imali smo problema s ozljedama igrača, neki uopće nisu trenirali. Zbog toga se u jednom dijelu utakmice osjetio pad, ali smo se uspjeli konsolidirati. Neki igrači nisu bili sasvim spremni pa je cilj bio da nam pomognu igrači s klupe.

Oni su dobro reagirali i dali su svoj doprinos pobjedi. Bili smo za nijansu bolji i zaslužili smo ova tri boda. Dinamo je u prošlom kolu izgubio od Osijeka pa je Jurčeviću puno lakše nakon današnje pobjede.

– Osjećam se fantastično u Dinamu, imamo odličnu atmosferu u klubu i svlačionici. No, Dinamo je klub koji priznaje samo pobjede, dovoljno je bilo izgubiti od Osijeka da bi se neke stvari dovodile u pitanje. Zbog toga je ova pobjeda iznimno bitna.

Atmosfera je bila sjajna, više od 30.000 ljudi na Poljudu.

– Zavidim Hajduku na ovolikom broju navijača. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama imati barem približan broj navijača kao na Poljudu, kaže Jurčević.

D.J.