Policija banula na vrata djevojci čiju je fotografiju iz Slunja objavio ex predsjednik Josipović!

Policajci su navodno gnjavili pitanjima tipa: "Znate li da je zabranjeno pozdravljati uzdignutom rukom?"...

Ivo Josipović nakon koncerta u Slunju za Dan pobjede objavio je fotografiju nekoliko mladića i djevojaka u kojoj jedna mlada djevojka drži uzdignutu desnicu. Priča je dobila svoj nastavak – TV voditelj Velimir Bujanec tvrdi da je policija banula na njena vrata. 

Što se točno dogodilo, kako tvrdi, napisao je u objavi pod naslovom ZBOG IVE JOSIPOVIĆA POLICIJA MALTRETIRA DJECU PO KARLOVCU. Evo njegove cijele objave na facebooku.

‘Veliki gubitnik predsjedničkih izbora, poznati “zampist” Ivo Josipović zadnjih je dana besposlen, ali ipak vrlo aktivan – na fejsu. Napada biskupe, branitelje, glazbenike, a sada i djecu!

Zbog lažno protumačene fotografije s proslave Oluje u Slunju na kojoj se nalaze dvije mlade i lijepe djevojke u majicama HOS-a, u društvu dvojice mladića s jednako atraktivnim majicama, danas im je na vrata banula – policija! To mi je upravo javila majka jednog od mladića sa slike – M.K. Djevojku s fotografije koju je na svom fejsu objavio zli Josipović, policajci su gnjavili pitanjima tipa: “Znate li da je zabranjeno pozdravljati uzdignutom rukom?” Djevojka je odgovorila da nikoga nije pozdravljala uzdignutom rukom, već je samo mahala na taktove Bulićeve pjesme “Moja Hercegovina”. Naravno, “dobronamjerni” Josipović sve je odmah protumačio kao “fašističko” pozdravljanje na Thompsonovom koncertu… A fotka uopće nije nastala u vrijeme kada je pjevao Thompson!

I zamislite sada čime se bave Ostojini ostaci u hrvatskoj policiji! Zar nemaju pametnijeg posla?! Zašto ne hapse četnike po Vukovaru i Banovini?! Ovakav milicijski teror nije zabilježen čak niti 80-ih u Titovoj Jugoslaviji’, napisao je Bujanec i nastavio pravnim savjetom:

‘Ne razgovarajte s njima bez prisutnosti roditelja i savjeta odvjetnika. Ne mogu vam baš ništa zato što pjevate i mašete! Ne mogu ni zbog majica HOS-a. Nosite ih s ponosom, kao što su ih HOS-ovci nosili od Vukovara do Dubrovnika u Domovinskom ratu.

Medijskim manipulatorima kojima se, isto kao i Josipoviću, čak i među djecom priviđaju “ustaške guje” mogu samo reći – sramite se! A policajcima savjet: pokucajte na vrata Josipoviću zbog Zampa, a na maltretirajte hrvatsku djecu!’, napisao je Bujanec.

Spomenutu fotografiju možete pogledati OVDJE.

D.K