Policija objavila detalje o stravičnom ubojstvu u Rijeci

Dolaskom na mjesto događaja djelatnici hitne medicinske pomoći poduzeli su mjere iz svoje nadležnost, nakon čega je konstatirana smrt ženske osobe...

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko–goranske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se 36-godišnjak 6. veljače u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci najprije verbalno sukobio s 67-godišnjom hrvatskom državljankom, a potom je fizički napao te joj zadao više udaraca u predjelu glave i tijela i potom pobjegao.

Dolaskom na mjesto događaja djelatnici hitne medicinske pomoći poduzeli su mjere iz svoje nadležnost, nakon čega je konstatirana smrt ženske osobe.

Nadalje, oko 15,50 sati, policija je zaprimila dojavu građana da je na području Belvedera u Rijeci viđena muška osobe bez odjeće, ali po dolasku na mjesto događaja policija nije zatekla opisanu osobu. U nastavku intenzivnog traganja za osobom koja je pobjegla s Pavlinskog trga, utvrđeno je da postoji poveznica između ova dva događaja te je osumnjičeni 36-godišnjak uhićen oko 18 sati i priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja u počinjenje navedenog kaznenog djela.

Tijekom sutrašnjeg dana nad tijelom preminule 67-godišnje hrvatske državljanke bit će obavljena obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku KBC-a Rijeka, radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Osumnjičeni 36-godišnjak će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden pritvorskom nadzorniku.

D.K.

VIDEO Ubojstvo u centru Rijeke! Muškarac usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu. Novi detalji