“BUNIKA”!? Ovakav odgovor Saše Antića navodnim promicateljima mržnje širi se društvenim mrežama…

Htio bih im poručiti da budu u stanju potpune pripravnosti za konačnu borbu za opstanak hrvatskog naroda...

Frontmen TBF-a je dao intervju za Graziju

Odgovor Saše Antića na jedno novinarsko pitanje širi se društvenim mrežama. Donosimo pitanje iz intervjua za Graziju iz kolovoza ove godine i odgovor TBF-ovca.

Nažalost, i među glazbenicima i javnim osobama ima onih koji izravno ili neizravno promiču mržnju, netoleranciju, opterećeni su prošlim sustavima i ratovima. Što bi poručio njima, ali i onima koji ih slušaju?

– Htio bih im poručiti da budu u stanju potpune pripravnosti za konačnu borbu za opstanak hrvatskog naroda jer sam preko prijatelja čiji prijatelj ima poznanika koji je član masonske lože koja upravlja svijetom dočuo da u jednom tajnom laboratoriju kraj Drvara koji financira Soros i u kojem čuvaju amputiranu nogu Josipa Broza Tita intenzivno rade na križanju migranata s partizanima tifusarima i pobunjenim Srbima, i dogodine u vrijeme Europskog prvenstva u nogometu vrlo je moguća invazija bolesnih kloniranih mutanata na Hrvatsku. Iz istog izvora sam također načuo da se u cjepiva za našu djecu stavlja gen homoseksualaca, odgovorio je Antić vjerojatno uz poneku bocu piva više ni sam ne znajući što je sve sklepao u svom odgovoru, a još nije sezona bunike

G.S.