Poslušajte upravo objavljen “RamEro Bećarac” …video spot posvećen Majci i Domu

Ljubav prema tradicijskoj glazbi ovi mladi dečki njeguju još od djetinjstva . Svjesni su važnosti tradicijske baštine kojeg na svoj jedinstven način obogate malim primjesama modernog glazbenog stvaralaštva kojim se žele približiti publici različite dobi i uzrasta....

foto-screenshot

RamEro glazbeni trojac kojeg čine Milenko Glibo ,David Glibo i Ivan Vlajčić ponovno su nas oduševili svojim novim drugim po redu uratkom. U razgovoru s njima doznajemo da je njihov glavni cilj zabilježiti narodne napjeve hrvata Hercegovine pa i šire. Radi se o bećarcima koji su svima nama ugodni za slušanje . Prvi bećarac kojeg su snimili bio je posvećen braniteljima a ovaj drugi posveti li su majci i domu. Kukavica goru razgovara narodni je tekst dok za drugi dio bećarca tekst potpisuje dobro nam poznati tekstopisac Žarko Mađar. Ljubav prema tradicijskoj glazbi ovi mladi dečki njeguju još od djetinjstva . Svjesni su važnosti tradicijske baštine kojeg na svoj jedinstven način obogate malim primjesama modernog glazbenog stvaralaštva kojim se žele približiti publici različite dobi i uzrasta.

Sve je snimljeno na Blidinju . Mladi i perspektivni snimatelji Moment Catchers Mario I Matea Beljo kroz svoje objektive dočarali su nam ugođaj na poseban način . Pokazali svu ljepotu i bogatstvo prirode kao i poruku kojeg ovaj bećarac donosi žudnju , čežnju te važnost doma i domovine.

Želimo im još puno uspjeha u daljnjem radu.

RamEro glazbeni trojac kojeg čine Milenko Glibo ,David Glibo i Ivan Vlajčić

M.M.