Poštovana Hrvatska mladosti: Na inicijativu “Kluba djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Udruge veterana 4. gbr” iz Splita pozivamo vas u nedjelju 09. kolovoza 2020 god. 10h na molitvenu hodnju

POZIVAMO VAS!...Pokažimo im da nisu zaboravljeni i da ima mladosti koja cijeni njihovu žrtvu!...

POZIVAMO VAS!…

Poštovana Hrvatska mladosti na inicijativu “Kluba djece hrvatskih branitelja Domovinskog rata Udruge veterana 4. gbr” iz Splita pozivamo vas ovu * nedjelju 09. kolovoza 2020 god. 10h * u molitvenu hodnju na križnom putu koji vodi na vrh brda “Brisnica” iznad Posedarja!
Okupljanje u 09:30 kod nogometnog igrališta u Posedarju!

Moto molitvene hodnje ;

“Ne pitaj što dragovoljci i branitelji mogu učinit za Domovinu, oni su je obranili i oslobodili već se zapitajmo što mi mladi možemo učinit za njih i Domovinu te kako im vratit osmjeh na lice”

Pokažimo im da nisu zaboravljeni i da ima mladosti koja cijeni njihovu žrtvu!

Svjedoci smo nepravde koju proživljavaju naši dragovoljci i branitelji, svjedoci smo mnogih samoubojstava, svjedoci smo njihova teškog psihičkog stanja, svjedoci smo kako ih napadaju razno-razne bolesti kojima su pretežno ishod rana smrt.

Ovim putem vas pozivam u molitvenu hodnju duž 14. križnih postaja (cca 3.km) na svakoj postaji ću osobno predvodit molitvu nakane a izmđu postaje i postaje ćemo molit molitvu “Oče naš” najljepšu molitvu koju nam je ostavio Isus Krist i to kada su ga apostoli pitali kako će se obraćat Gospodinu!

Križni put je predviđen na način da idemo bosi (tko može i fizički je spreman) a oni koji nisu sigurni neka idu u tenisicama jer je put većim dijelim kamen i oštar šljunak.

Veselim se susretu…

M.M.