POVUCI POTEGNI: VIDEO Novinar N1 Tv unio se u lice predsjednici, ona mu zgrabila mikrofon i pokušala mu odgovoriti…

NASRNUO NA PREDSJEDNICU ZBOG GROZNIČAVOG TRAŽENJA ODGOVORA....

PREPIRKA PREDSJEDNICE I NASRTLJIVOG NOVINARA N1 Tv-Foto-screenshot

Reporter N1 televizije  ustrajao  je u ponedjeljak na pitanjima predsjednici Kolindi Grabar Kitarović o odustajanju od odlaska u Marakeš gdje bi se trebao usvojiti Globalni kompakt koji regulira pitanje legalnih migracija. Inzistiranje na pojašnjenju njezinih odgovora o promjeni stava oko Marakeškog sporazuma, i njegova potpitanja, rezultiralo je time da mu je predsjednica, očito isprovocirana ustrajnošću novinara,zgrabila mikrofon kako bi mu pokušala odgovoriti.

Novinar N1 Tv, unio se u lice predsjednici koja je pokušavala dati odgovor te je uskačući joj u riječ bez imalo respekta -sve to zapravo ispalo kao prepirka. Ustrajnost i nasrtljivost novinara N1 Tv je po svemu sudeći za cilj imalo  izbacirti predsjednicu iz takta, što je donekle i pošlo za rukom upornom novinaru- kojem je predsjednica u jednom trenutku, vidno nervozna, uzela mikrofon i jedva uspjela u dahu donekle suvislo odgovoriti, očito nezadovoljnom novinaru koji nije dobio ono što je očekivao.Ali je zapravo predsjednica jako zbunjenom reakcijom zasigurno i sama shvatila da je pogriješila zbog otimanja mikrofona, što je samo pokazalo njenu nervozu na postavljeno joj pitanje.A o novinaru i njegovoj nasrtljivosti ne treba ništa komentirati.Sve se dobro vidi i čuje u priloženom videu.

POGLEDAJTE VIDEO-NASRTLJIV-ZBUNJEN

– Hvala vam lijepa na pitanju. Odgovorila sam vam na sve. Želim dogovore – kazala je predsjednica vidno uzrujanim glasom držeći grčevito mikrofon zajedno s novinarom.

M.M.

Comments are closed.