PRATITE UŽIVO-FOTO- VIDEO: DOLAZAK HRVATA! EKSPLOZIJA HRVATSKOG VATRENOG SRCA NA TRGU BANA JELAČIĆA!!Vjera, ljubav, obitelj, Domovina-Hrvatska iznad svih i svega!

Vjera, ljubav, obitelj, Domovina-Hrvatska iznad svih i svega!...Bog i Hrvati!...

Preko 100 000 Hrvatica i Hrvata na Trgu Josipa Bana Jelačića čeka Hrvatsku reprezentaciju
Preko 100 000 Hrvatica i Hrvata na Trgu Josipa Bana Jelačića čeka Hrvatsku reprezentaciju-foto-screenshot
Hrvatska nogometna reprezentacija-foto-screenshot

Pobjedom nad Marokom Hrvati su osvojili brončanu medalju ZLATNOG SJAJA na SP u Kataru, što je treća medalja od 1998, 2018 srebro, 2022 brončana medalja, koja je više zlato nego bronca zbog niza okolnosti na SP-u koje baš nisu imale nikakve veze sa športskim ponašanjem djelatnika FIFE i svih sudaca koji su buljili u ekrane u sobi WAR-alici, ali pustimo sad to, idemo se vratiti temi dolaska Hrvata u srce Hrvatske gdje ih uporno na hladnom vremenu uz cestu kojom se autobus s Vatrenima kreće čeka na stotine tisuća, većinom mladih ljudi, a na samom glavnom trgu u Hrvata čeka ih preko 120 000 , ponajviše mladih Hrvatica i Hrvata sa svih strana Hrvatske, BiH i cijelog svijeta, koji su mogli doći…

17.35-Vatreni su upravo sletjeli u zračnu luku Franjo Tuđman dočekani od Mažoretkinja i starih hrvatskih postrojbi. Ušli su u autobus koji će ih dovesti u SRCE HRVATA- na Trg Josipa Bana Jelačića gdje ih čeka oko 120 000 Hrvatica i Hrvata, ponajviše mladih.

foto-IM-Braniteljski portal
foto-IM-Braniteljski portal

Foto-TH-Braniteljski portal

Hrvatice i Hrvate ne može zaustaviti ništa, a posebno ne malo hladnije vrijeme kad su u pitanju naše pobjede, naši pobjednici, naši Vatreni koji su u Kataru na SP-u ginuli za svoj narod, za svoju hrvatsku zastavu na zelenom terenu na kojemu u kontinuitetu osvajaju medalje na najvećoj svjetskoj smotri nogometa i samim tim postajemo nogometna svjetska VELESILA što se mnogi tzv hrvatski mediji ne usuđuju niti napisati, zato Braniteljski portal ne preza pred nikim to jasno i glasno napisati i reći; Da, Hrvatska je svjetska nogometna velesila , bilo to nekom drago ili ne, baš nas briga! Neka pati koga smeta.

Hrvatska je svjetska nogometna velesila što sve statistike potvrđuju.

U kratkom roku od stvaranja moderne i nezavisne, demokratske i samostalne države smo, samo u nogometu već treći put osvojili medalju na najvećoj svjetskoj smotri nogometa, što “ne mogu” objasniti ni najveći mozgovi svijeta, iako je odgovor vrlo lak i jednostavan…Druge je sportove tj medalje u svim sportovima koje su hrvatski sportaši/ce poosvajali jako teško pobrojati, koliko su ih naši sportaši donijeli u Hrvatsku i osvajati će i dalje!…

 

Geni kameni!

Nacija pobjednika!

Vjera, ljubav, obitelj, Domovina-Hrvatska iznad svih i svega!

Bog i Hrvati!

Video-UŽIVO-facebook-Nova TV

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: HRVATSKA OBITELJ, VJERA I LJUBAV PREMA DOMOVINI DONOSI NAM BRONČANU MEDALJU ZLATNOG SJAJA!