Predala se misica Sunita osumnjičena za ubojstvo hercegovačkog poduzetnika…

Nino Ivanković jutros je ubijen hicima iz vatrenog oružja u Vili naselju Buna, na cesti Mostar – Čapljina. Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u “Vili Ivanković” na Buni...

Sunita Hindić-Bošnjaković, 21-godišnja djevojka rođena u Travniku, osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića na Buni kod Mostara, predala se večeras, doznaje Radio Sarajevo…

Sunita se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

“Oko 20 sati, policijskim službenicima PS Travnik, dobrovoljno se predala osoba S.H.B, rođena 1998. godine iz Mostara. Ista je lišena slobode na osnovu potjernice, koja je raspisana od strane MUP HNK”, kazali su iz MUP-a SBK za Radiosarajevo.ba.

Nino Ivanković jutros je ubijen hicima iz vatrenog oružja u Vili naselju Buna, na cesti Mostar – Čapljina. Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u “Vili Ivanković” na Buni.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno odvjetništvo, koje provodi istragu, priopćilo je da je u 07.30 pronađeno tijelo muške osobe inicijala N. I. (rođen 1964.) u objektu Villa Ivanković u naselju Buni.

-VIDEO U Mostaru ubijen poznati ugostitelj, policija “traži bivšu miss Hercegovine”…

“Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja”, izjavila je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Ana Rajič.

Obdukcija tijela ubijenog muškarca obavit će se u subotu, dodala je. Mediji su naveli da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tijela pronađen pištolj. Neslužbena je informacija  je da je ubijen s leđa.

Mediji u BiH Sunitu Hindić Bošnjaković, rođenu u Travniku 1998.  povezuju  s elitnom prostitucijom, svojedobno je svoj komad slave potražila i u srbijanskim medijima, piše Dnevni Avaz.

Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju.

Povezana slika

Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.

Video sa YouTubea u kojem se ova djevojka obraća javnosti (ili poznanicima) svojedobno je bio hit na stranicama tabloida.

– Sunita bolje živi nego svi vi skupa. Kada budete imali par hiljada eura u džepu onda mi se javite. Do tada, draga moja djeco prođite se mene”, dio je monologa iz videa s YouTubea iz 2016. godine.

D.K.