PRESTRAŠNA TRAGEDIJA-Otac poginulog mladića: Rodila mi se kći, a par sati poslije izgubio sam sina…

Nedostajalo mu je oko 700 metara da stigne u roditeljski dom te sa sestrama i ocem podijeli radost rođenja prinove, a potom s tatom, krene na posao...

Mladen se tresao od boli u Kuštanima na državnoj cesti DC-28 Križevci – Bjelovar, gdje mu je u danas na motociklu poginuo sin Stjepan (20). Mladić je, kako smo pisali, stradao ni kilometar od kuće, kad se motociklom zaletio u kamion koji je prelazio cestu…

Očajni otac za 24sata je rekao kako ne zna što je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja djeteta te smrt najstarijeg djeteta. Za poginulim bratom plakale su njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tješili neutješnog oca rekli su kako je vijest o tragediji stigla i do majke Mirele, koja je očajna te su joj liječnici u zagrebačkom rodilištu morali dati sredstvo za smirenje.

Poginuli mladić

Shrvan od boli, otac je potvrdio kako je poginuli sin nedavno kupio motocikl.  Kako doznaju iz 24sata, Stjepan je bio kod djevojke te je krenuo iz smjera Sv. Ivana Žabna prema rodnoj kući kako bi se pridružio ocu u poslu. Proizvodili su ugljen i ogrjevno drvo. Nedostajalo mu je oko 700 metara da stigne u roditeljski dom te sa sestrama i ocem podijeli radost rođenja prinove, a potom s tatom, krene na posao. No iz tvrtke ‘More’, izašao je šleper kako bi prošao preko ceste u drugi pogon. U tom trenutku naletio je mladić na motociklu Yamaha. Mještani su ogorčeni na tvrtku iz koje cestu prelaze kamioni.

– Ne razumijem kako su dopustili da se s jedne i druge strane napravi pogon, a kamioni prelaze cestu koja u tom dijelu i nije najvidljivija – rekao je jedan od susjeda poginulog mladića. Iz PU Koprivničko-križevačke upozoravaju da su u ožujku bile 52 prometne nesreće te upozoravaju motocikliste da koriste obaveznu opremu i prilagode brzinu,prenosi  epodravina.hr. 

D.K.