“PREVARENI”: Ministarstvo hrvatskih branitelja- Aleksandar Vučić donio podatke o već nađenim osobama…

Braniteljski portal je pisao o srpskim lažoma i o Vučiću kao čovjeku koji je sklon lažima da ponekad i sam u njih povjeruje...

Moguće da su predstavnici hrvatskih najviših institucija zaboravili sa kim imaju posla i sa čim se srbi služe samo da pridobiju naklonost. Očito je da im to uspijeva čega je Vučić eklatantan primjer.

Jučer je u Zagrebu održan sastanak predsjednika Povjerenstva Vlade RH za zatočene i nestale osobe, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Stjepana Sučića i predsjednika Komisije Vlade Republike Srbije za nestale osobe, Veljka Odalovića. Na sastanku su raspravljana otvorena pitanja i zahtjevi obje strane, analizirani odnosi tijela nadležnih za traženje nestalih osoba te su dogovorene predstojeće aktivnosti, javlja HRT.

Analizirajući informacije o slučajevima nestalih osoba dostavljene prilikom službenog posjeta predsjednika Republike Srbije Republici Hrvatskoj, ocijenjeno je kako su dostavljene u dobroj namjeri, no provjerom je utvrđeno kako se odnose na slučajeve osoba koje su već pronađene, a čiji su osobni podaci vrlo slični osobnim podacima osoba za kojima Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga, objavilo je Ministarstvo branitelja.

ALEKSANDAR VUČIĆ ZANIJEKAO DA JE IKADA BIO U GLINI! Laž je srpski državni interes…VIDEO…https://www.braniteljski-portal.com/aleksandar-vucic-zanijekao-da-je-ikada-bio-u-glini-laz-je-srpski-drzavni-interes-video

Radi unaprjeđenja međusobnih odnosa u području traženja nestalih osoba, razmatran je postojeći pravni okvir koji datira iz 1995., odnosno 1996. te je usuglašeno stajalište o potrebi donošenja novoga akta prilagođenoga sadašnjem vremenskom i sadržajnom kontekstu. Također, obje strane su dale potporu projektu ‘Baza podataka aktivnih slučajeva nestalih osoba’ te raspravljale o potrebi i mogućnosti novog izdanja „Knjige osoba nestalih na području RH’, kao korisnim instrumentima u traženju nestalih osoba. Dogovoreno je da se idući sastanak održi u Zagrebu do kraja travnja ove godine.

T.H.


OPASKA

Tko je izvršio uvid i tko je u krajnjem kriv što su kod provjere u slučajevima nestalih osoba hrvatske institucije otkrile da su zapravo prevarene?…

-Naime,citirajući tekst objave ministarstva -(no provjerom je utvrđeno kako se odnose na slučajeve osoba koje su već pronađene, a čiji su osobni podaci vrlo slični osobnim podacima osoba za kojima Uprava za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga, objavilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja)– može se samo zaključiti da su hrvatske institucije ili pojedinci ovom jako osjetljivom predmetu nestalih osoba pristupile “formalistički”, slijepo vjerujući  srbima, ili da su ovdje čak i srpske službe podmetnule slične podatke, ukoliko su u sve ovo bile involvirane. Jednom riječju; Ovo se nije smjelo dogoditi i to je skandalozno i neodgovorno, ponajprije poradi obitelji koje su polagale i polažu nadu u hrvatsku ozbiljnost , ali ovaj put je prevladao formalizam i neozbiljnost.

Braniteljski portal je pisao i upozoravao o srpskim lažima i o Vučiću kao čovjeku koji je jako sklon- ne/uvjerljivim lažima, da ponekad i sam u njih povjeruje, po uzoru na srpskog taticu,Dobricu Ćosića koji je rekao da je LAŽ nacionalni interes srbije.


ALEKSANDAR VUČIĆ ZANIJEKAO DA JE IKADA BIO U GLINI! Laž je srpski državni interes…VIDEO…

Comments are closed.