PRIJEDLOG: Pelješki most  nazvati „Most  hrvatskih branitelja“! UHBDR91. očekuje da ovaj prijedlog podrže ostale Udruge proistekle iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata!

Otkako je počela gradnja Pelješkog mosta mnogi postavljaju pitanje – kako ga nazvati?...

Otkako je počela gradnja Pelješkog mosta mnogi postavljaju pitanje – kako ga nazvati?…

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), koja je svojedobno prva predložila da nova zagrebačka zračna luka nosi ime po prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, sada predlaže da ova velika investicija nosi naziv „Most hrvatskih branitelja“. Na taj način odužili bi se i svima onima koji su bili prvi kad je trebalo, odnosno koji su najzaslužniji za stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, tim prije što će baš taj most napokon istinski povezati Hrvatsku u jednu cjelinu (više se do Dubrovnika ne će trebati ići preko BiH)! A, ako je tko uistinu zaslužan što će se i to dogoditi onda su to ljudi koji branili, obranili i stvorili hrvatsku državu!

Stoga UHBDR91. očekuje da ovaj prijedlog prihvate i ostale Udruge proistekle iz hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, ali i svi drugi koji i na ovaj način žele odati dužno poštovanje svim onima bez kojih ne bi bilo ni mosta ni države!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Comments are closed.