Primopredaja inženjerijske opreme iz donacije SAD-a Hrvatskoj

Primopredaji će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov te veleposlanica SAD-a u Hrvatskoj Julieta Valls Noyes, navode iz MORH-a...

fah

U zagrebačkoj vojarni “Croatia” u ponedjeljak će se održati primopredaja i prezentacija inženjerijske opreme i taktičkog sustava za pročišćavanje vode iz donacije Vlade Sjedinjenih Američkih Država Republici Hrvatskoj, izvijestili su iz Ministarstva obrane RH

Tom prigodom će Oružane snage RH preuzeti kopač-utovarivač i dva teretna motorna vozila te dva sustava za pročišćavanje vode.

Primopredaji će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov te veleposlanica SAD-a u Hrvatskoj Julieta Valls Noyes, navode iz MORH-a.

Donirana oprema bit će raspoređena u postrojbe Oružanih snaga RH, Satniju za opću inženjerijsku potporu Inženjerijske pukovnije Hrvatske kopnene vojske te u Bojnu za opću logističku potporu Zapovjedništva za potporu.

G.S.