PRIOPĆENJE KOORDINACIJE BRANITELJSKIH UDRUGA IMOTSKE KRAJINE – NE PODRŽAVAMO RATIFIKACIJU ISTAMBULSKE KONVENCIJE…

Pozivamo naše suborce koji su u politici da ne daju svoj glas za ratifikaciju Istambulske konvecije...Istambulsku konvenciju smatramo protukršćanskom,protuljudskom, protuobiteljskom i protuhrvatskom...

Istambulsku konvenciju smatramo protukršćanskom,protuljudskom, protuobiteljskom i protuhrvatskom. Uvjereni smo da naš način življenja nije na štetu nikome, isto tako ne želimo se miješati u nečiji način življenja. Znajte da smo duboko povrijđeni što naši političari slušaju zapovjedi oni koji nisu ovu Državu stvarali, nisu ginuli za nju, niti su je željeli.

Ovim dopisom obraćamo se cjelokupnoj Hrvatskoj javnosti, čelnicima političkih stranaka, predstavnicima svih Udruga,kako braniteljske Udruge Imotske krajine proistekle iz Domovinskog rata NE PODRŽAVAJU RATIFIKACIJU ISTAMBULSKE KONVENCIJE.

Hrvatski branitelj je u vjeri i s krunicom oko vrata  stvorio Suvernu Republiku Hrvatsku, koja je preko 80% katolička Država i nitko nema pravo donositi zakone u suprotnosti  htjenju Hrvatskog naroda.

Hrvatski branitelji su se borili za slobodu i samostalnost: Državotvornost, vjeru, obitelj, za očuvanje naših stoljetnih običaja i protiv svih oblika nasilja a ponajprije protiv nasilja u obitelji.

Istambulsku konvenciju smatramo protukršćanskom,protuljudskom, protuobiteljskom i protuhrvatskom.

Uvjereni smo da naš način življenja nije na štetu nikome, isto tako ne želimo se miješati u nečiji način življenja.  Znajte da smo duboko povrijđeni što naši političari slušaju zapovjedi onih koji nisu ovu Državu stvarali, nisu ginuli za nju, niti su je željeli. Nadamo se da će hrvatski političari prestati zamagljivati  stvarne probleme: iseljavanje, nedostatak radnih mjesta, infrastruture u sredinama u kojim živimo… i napokon razmišljati svojim glavama a ne po direktivama svjetskih moćnika.

Pozivam naše  suborce koji su u politici da ne daju svoj glas  za ratifikaciju Istambulske konvecije.

PREDSTAVNIK KOORDINACIJE

                                                                                                                                  MARKO GUDELJ

A.K.

U prilogu scan priopćenja/ doc

 

 

 

 

Comments are closed.