Priopćenje satnije HOS Vukovar…

Priopćenje satnije HOS Vukovar prenosimo u cijelosti:

Danas je tužna treća obljetnica pogibije naše Vijolete Antolić, pripadnice samostalne satnije HOS Vukovar! S tugom i ponosom mi njeni suborci prisjećamo se naše Vicky .
Zbog nje i svih ostalih naših poginulih suboraca i prijatelja ne dopuštamo da se njihove pogibije koriste neprimjereno! Mi branitelji Vukovara i Bogdanovaca, pripadnici vukovarske satnije HOS-a, ovim se priopćenjem ograđujemo od svih koji samoinicijativno, bez nase suglasnosti kao i bez suglasnosti obitelji rade spomen ploče, dokumentarne filmove, koncerte te osobito razne donatorske večeri, a u vezi naših pokojnih i nestalih suboraca! Trenutačno smo zajednički sa organizatorima u Katunima u razradi spomen obiljezja za naseg pokojnog suborca Josipa Abela kao i memorijalnog turnira u Vukovaru za Jeana Michela Nicoliera. Sve ostalo što se trenutačno provlači kroz medije ili se šalju pozivnice za donatorske večeri, za financiranja pojedinih ideja, a u svezi naših suboraca, s nama nema nikakve veze niti mi u tome sudjelujemo i od istog se ograđujemo.
Članovi, pripadnii satnije HOS-a Vukovar…
Damir Radnić, Jako Kalauz, Goran Petrović, Dražen Đurović, Zoran Milas, Branko Smoljan, Marinko Lozić, Stjepan Dugan, Darko Komerlin, Šahim Botić, Zlatko Ovčar, Božo Šoković, Ivica Jurčan ,Zvone Ćurković, Stjepan Antolić, Igor Široki, Željko Soldo, Petar Gelo, Mario Cigrovski, Ilija Ačkar, Jure Mijatović ,Ivica Čančar, Alen Buhin, Ivan Capan, Viktorin Jurić ,Damir Markuš.
Pripadnici satnije HOS Vukovar